Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-10-17, 16:13 Propozycja
Mam pewna propozycje. Dawno temu w dziale gdzie sie wszyscy "nowi" witali był chaos bo każdy zakładał nowy temat, aby sie przywitac. Potem to sprostowano do jednego tematu, a mam pewien pomysł, który może wprowadzic np. wieszą estetyke to tamtego tematu. Chodzi o to, aby kazdy "nowy" wypełniał taką ankietę:
Imię: Data urodzenia: Miejsce zamieszkania: Stan cywilny: Zawód/zajęcie/wykształcenie: Ulubiona sztuka walki: Najlepszy fighter: Marzenie:
To byłoby znaczne uproszczenie. Co myślicie o tym?
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Mam pewna propozycje. Dawno temu w dziale gdzie sie wszyscy "nowi" witali był chaos bo każdy zakładał nowy temat, aby sie przywitac. Potem to sprostowano do jednego tematu, a mam pewien pomysł, który może wprowadzic np. wieszą estetyke to tamtego tematu. Chodzi o to, aby kazdy "nowy" wypełniał taką ankietę:
Imię: Data urodzenia: Miejsce zamieszkania: Stan cywilny: Zawód/zajęcie/wykształcenie: Ulubiona sztuka walki: Najlepszy fighter: Marzenie:
To byłoby znaczne uproszczenie. Co myślicie o tym?
ja też mam to wypełnić?;-]
Wysłany: 2008-10-17, 19:36
i juz zjebaliście koleżce temat zreszta jak zawsze kur** odbiegacie od tematu i robicie pogaduchy od których jest inny dział bądz shoutbox... nie podoba sie to nie piszcie i tyle to była tylko jego myśl która wydaje mi się całkiem fajnym rozwiązaniem dla nowych userów pozdrawiam
Ps prosze o usunięcie zbędnych wypowiedzi aby wrócić do stanu pierwotnego
_________________ Masz pytania? życie Ci odpowie na nie
Amadi Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 691
Wysłany: 2008-10-17, 19:51
No dobra masz racje ale stan cywilny dokładną date urodzenia i zawód można odpuścić
Wysłany: 2008-10-17, 20:02
Amadi napisał/a:
No dobra masz racje ale stan cywilny dokładną date urodzenia i zawód można odpuścić
Wtedy ankieta bedzie za krótka. Stan cywilny można usunąć. A data urodzenia powinna być, a zawód: można spokjnie napisać do jakiej szkoły chodzimy. I podpisuje sie pod tym co napisał drobny.
Masato jak coś ci sie nie podoba to napisz to konstruktywnie, a nie jak 5-latek.
Franz ty nie musisz bo cie i tak wszyscy znaja A po za tym wyraźnie pisze, ze bedzie to ankieta dla nowych userów.
Amadi Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 691
Wysłany: 2008-10-17, 20:05
michal_5_fcb napisał/a:
A data urodzenia powinna być
Może lepiej krótko napisać ile ma sie lat a nie bawić w daty
Wysłany: 2008-10-17, 20:07
No też mozna, ale tak sie zadstanawiam czy date usunać bo pod avatarem jest. No, ale nie zawsze wszyscy podają.....