ja raczejm yslalem nad stopniami wojskowymi.a i o tym kto jaki ma nie powinna decydowac ilosc postow,tylko ich wartosc oraz przydatnosc.a to bedzie ocenial i przyznawal,awansowal,lub degradowal administrator.co wy n ato?
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2009-01-31, 23:33
Heh panowie ja proponuje spojrzec od strony praktycznej (ktora jest ciut niepraktyczna):
-admin musialby robic selekcje
-tu wychodzi kolejna trudnosc bo niektorzy bo niektorzy naprawde sa oryginalni
-to dodatkowa robota, a uzytkownikow forum wciaz przybywa
-naprawde nie wiem po co to bo i tak nikt na to nie zwraca uwagi, ale jesli komus sie to podoba
-admin prawdopodobnie mosialby edytowac skrypt (nie pamietam czy rangi sa standardowo - jak sa to tego punktu nie ma)
-biorac pod uwage ze stale aktywnych uzytkownikow jest okolo setki to (moim skromnym prosze ja was zdaniem) kontrolowanie takiej dziatwy jest nielada wyczynem
-admin moglby zrzucić całą robotę na JuniorAdmina (czyt. Mister Franz)
O ile wszystko tak naprawde to tylko szczegoly, a decyzja i tak nalezy do admina to jednak ostatni punkt dogłębnie przekonal mnie i teraz jestem ZA
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
shinra ma racje z tym że nikt na to nie zwróci uwagi.
o randze danego usera świadczy ilość postów, i ilość punktów otrzymanych za udzielenie pomocy. te dane są bardziej czytelne niż jakieś pasy/
_________________ RAP do wstępnych negocjacji - pięści do dalszych, i to wystarczy. Gdy siła argumentu się skończyła pozostaje tylko siła.....
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-02-01, 10:16
No to takie coś może być tylko pasy, głupie będą jakieś stopnie wojskowe :/ no, ale jak ma być już to, to niech będzie.
na start dostajesz szewregowego.z czasem gdy jestes na forum dluzej oraz twoje posty staja sie coraz mądrzejszei pomocniejsze,twoj stopien wzrasta.aha,moderatorzy maja stopnie oficerskie