Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-01-07, 20:06
Robert Jocz - Zawodnik Team-u Beast Of The East ; styl źródłowy: Judo ; 12-4-0
Grzegorz Trędowski - Zawodnik Team-u Beast Of The East ; styl źródłowy: Judo ; 13-6-2
Obaj w Polsce najlepsi w swoich wagach a także czołowi polscy zawodnicy.
Czasami też jest trener Wojciech Orłowski - rekord podajże 1-2-0 albo 2-1-0 ; styl źródłowy: Zapasy. Wielokrotny wicemistrz polski i uczestnik i zwycięzca zawodów Grapplingowych.
A mojim trenerem jestem ja. Boss nad bossy. Kładłem niejednokrotnie frajeruw. Ten Twuj zagramaniczny trener ze Niemcuw Gary Linddoger jakis gola twarza by slonia nie udusil. A w ogole to nie jestescie godni pisac na tym forum bo nigdy gowna nie jedliscie matkojebcy.
_________________ Kto zadże ze bossem skończy w najlepszym przypadku we szpitalu.
Wysłany: 2009-01-09, 17:17
boss2009 napisał/a:
A mojim trenerem jestem ja. Boss nad bossy. Kładłem niejednokrotnie frajeruw. Ten Twuj zagramaniczny trener ze Niemcuw Gary Linddoger jakis gola twarza by slonia nie udusil. A w ogole to nie jestescie godni pisac na tym forum bo nigdy gowna nie jedliscie matkojebcy.
Wyśle ci tu filmik który znasz bo nagrałeś go z bratem czyli manym89 jemu już wysłałem tobie też się przydahttp://pl.youtube.com/watch?v=rsBjBgoFgfU A teraz spierdalaj z tego forum bo jakoś nikt cię tu nie chce