_________________ It ain't about how hard you you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done !
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2007-08-11, 10:08
Najlepszy jest Cro Crop
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Dla mnie Fedor jest najlepszy.Zwycieza dlatego ze trenował wszystkie ciosy i kopniecia wiele razy jego treningi naprawde robia wrazene a poza swietnym przygotowaniem do kazdej walki podchodzi z pokora i szacunkiem dla przeciwnika.Dla swoich rodakow jest bohaterem i wzorem dał on cel w zyciu nie jednemu młodemu człowiekowi. A pozatym podziwiam Mika Zambitisa za to ze mimo małych rozmiaró pokazuje wszystkim ze potrafi uderzyc.Sam jestem mały i ten koles uswiadomił mi ze nie zawsze wzrost ma znaczenie.I oczywiscie Cro Cop ale to temat wielogodzinny w kazdym razie jego lewa noga jest zabójcza.
Jak kiedys ogladałem walki bardzo podobała mi sie postawa Wanderlei Silvy on jak podchodził do kolesia to przeciwnik srał w gacie patrzac mu sie w oczy.Moim zdanie bardzo mu to pomagało koles nie pokazywał strachu tylko wole walki a przeciwnik zastanawiał sie czy nie spierniczyc z ringu.Kojarzycie te sceny na filmikach jak sedzia im tłumaczył zasady przed walka a zawodnicy patrzyli sobie w oczy??