Ja tam nie zbyt lubię ogólnie wykoksowanych bydlaków obtatuowanych jak komiks, no ale nie chce się kłocić, i jak ktoś go lubi to spoko, nic mi do tego :p
A to, że muzyke daje to nawet nie wiedziałem xD No, ale tak czy siak HH to nie moje klimaty ;)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Daj spokoj. Popek jest kims bo siedzial w pierdlu?? Jest nikim bo wlasnie tam siedzial ;)
Nie robi dla kasy?? Skad to mozesz wiedziec... To o czym on moze rapowac, mowic w wywiadach to nie jest zawsze prawda, kazdy z nas klamie, jedni czesciej drudzy mniej, ale nie nalezy wierzyc od razu w to, co ktos powiedzial. Juz mi sie Ktościch przypomnial X_X
A nawet jesli Pudzian robi cos dla kasy to zle? Kazdy z nas chce miec kase, wiec dlaczego mielibysmy tego nie robic?? Jak dobrze jemu to wychodzi, ma z tego kase to chwala Bogu, ze komus sie w ogole cos zrobic udaje.
Czy Ja wiem czy odrazu koksownik. W paru piosenkach dają ,ze nie potrzebny im koks . Kto wie jak jest naprawde...
To od czego niby takie mięśnie?Na pewno nie od kurczaka z ryżem.Na takie mięsnie bez koksu trzeba pracować kilka/naście lat i w zasadzie nie obędzie się bez dobrej diety.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Jako ze jestem z powiatu Gnieznienskiego jestem dumny z Przemyslawa Gnata (Walka Gniezno ktory jest mistrzem europy w bjj i Romana Biskupskiego (Husarz Gniezno) mistrzem Polski w zapasach i moim trenerem rugby w klubie Tytan Gniezno:)