Rodrigo "Minotauro" Nogueira - Fenomenalny parterowiec. Co więcej, zadziwia mnie ten facet.
Potrafi przez 99% walki dostawać niezły łomot... i wygrać jednym chwytem. Tak jak np w walce z Cro Copem.
Fedor Emelianenko - za wszechstronność i piękne kończenie walk.
K1 - Zdecydowanie Jerome LeBanner. Rasowy wojownik, który nigdy nie wymięka. Piękne połączenie techniki i siły w jednym.
Ja lubię Mammeda, jako zawodnika i człowieka, za tą skromność i szacunek do przeciwnika Ale na ostatnim KSW wywarł na mnie wrażenie Jan Błachowicz, nie widziałem wcześniej jego walk, ale ta była ładna No i lubię obejrzeć w akcji Jurasa, ale nie jestem wielkim fanem ich, po prostu lubię oglądać ich walki
Ja lubię Mammeda, jako zawodnika i człowieka, za tą skromność i szacunek do przeciwnika
Ale na ringu ciągle się popisuje i próbuje wygrać przez jeden efektywny jeżeli chodzi o wygląd cios.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
robi czy nie ja go jakoś nie lubię:P ale oczywiście każdy ma swoje zdanie i może ,,lubić" kogoś innego:P
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Georges St-Pierre
Buakaw Por. Pramuk
Rickson Gracie