Andy Hug chyba ze wszystkich zawodników jego styl najbardziej utkwił mi w pamięci.
Niestety juz parę dobrych lat nie żyje wiec pozostaje dla mnie legenda.
Wysłany: 2011-05-24, 19:38
Moj ulubiony to Jason "mayhem" Miller.A oprocz niego to przyjemnie oglada sie Mameda Khalidowa.:0
_________________ Wygrywaj bez pychy,przegrywaj bez urazy.
garbaty knyp Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 08 Maj 2011 Posty: 127 Skąd: poludnie kraju
czyli imię, nazwisko, styl walki, staż, wiek, miejsce urodzenia, miejsce zamieszkania, z kim walczyłeś, ile walki wygrałes/przegrałeś/remisów, z kim mieszkasz, kto jest twoim trenerem, ile zarabiasz na walkach, twój główny sparing-partner itd...
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Marcin Najman za skromność i fenomenalny styl walki. W wywiadach mówi mało a na ringu robi dużo i za to go cenie. A ta porażka z Pudzianem wyglądała tak że jak on zaczął mu walić low kicki to Marcin potknął się o kamień i dlatego przewróciła się do tego był zmęczony bo przed walką kosił zboże
A ta porażka z Pudzianem wyglądała tak że jak on zaczął mu walić low kicki to Marcin potknął się o kamień i dlatego przewróciła się do tego był zmęczony bo przed walką kosił zboże