Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Mar 2007 Posty: 298 Skąd: Koszalin
Wysłany: 2007-05-14, 23:10 Wasz ulubiony fajter.
Temat w który cała społeczność forum może podać swojego ulubionego zawodnika obojętnie jakiej dyscypliny sportów walki. Ja zacznę:
Stójka : Mirko Filipovic
Parter: Jorge "Macaco" Patino
Mój ulubiony zawodnik ogólnie: Jorge Patino za jego charakter wolę walki i niesamowity styl. Ten człowiek nie ma taktyki na walkę tylko idzie na żywioł. Jego mecze ogląda się super jednak on sam nigdy nie startował w turnieju na miarę Pride czy UFC.
Jerome Le Banner.
Moze nie ma tytułu mistrza K-1 ale jego walki kazda jedna była ciekawa, zawsze coś sie działo facet naprawde ma dusze fightera. Zwłaszcza jego starsze walki... teraz niestaty troche zdziadzial ale nadal daje rade. Takich zawodnikow powinno być wiecej co walcza na maxa nie punktują nie oszczędzają sie ale biją sie tak zeby znokautowac albo samemu zostać znokautowanym. Oczywiscie mozna powiedzec ze taktyka nie efektywna ale napewno efektowna i o to tak naprawde chodzi w sportach walki o show.. wcale nie o zwyciezce :)
Wiek: 22 Dołączyła: 17 Maj 2007 Posty: 14 Skąd: z marzen...
Wysłany: 2007-05-17, 17:31
Kolega opowiadał mi kiedys o Fedorze Emelianenko który uważany jest za najwybitniejszego przedstawiciela sceny MMA na świecie i tym samym postac ta obudziła moje zainteresowania:) jak dotad ma bardzo wiele osiągnięć i ciekawa dłuugą biografie więc nie będę sie rozpisywać jaki jest wspaniały, jak niemal bezbłędną ma technike i jak wygląda jego trening... wszyscy chyba wiedzą :)
http://www.mmaniacs.pl/in...=1496&Itemid=67
_________________ ...bedę słońcem, które nigdy nie zachodzi...
Fedor Emelianenko... za ... :d to kim jest ;] i piekne KO !
_________________ Nigdy nie zawiedziesz białej ziemi
Matki, która siłę dała ci
Przeciw obcym trędom staniesz z tarczą
Gdzie odyna szlak od wielków trwa
Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 998 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-05-24, 11:14
ja tez ale wczesniej byl chyba cro cop ztego co pamietam
[ Dodano: 2007-05-24, 14:39 ]
Moj ulubiony fighter to chyba buakow pramuk (muay thai) swietnie wyszkolony technicznie ma charakter wojownika szybki i wytzymaly nie cofa sie do tylu lubie jeszcze holendrow rammon dekker ,ernesto hoost ,reny bonjasky a kibicuje wiadome polskim zawodnikom
_________________ WERS "Ból najlepszym nauczycielem ale nikt nieche byc jego uczniem"