Witam.djmati90 nie wiesz może ile ten twój kolega miał punktów? A i z tego co się dowiedziałem to w tym roku nie bedzie pływania ale nie na 100%.
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-01-27, 19:28
Właśnie mam zamiar po gim z kumplem iść do technikum wojskowego możecie mi coś o tym więcej powiedzieć i jak jest w woju z sztukami walki. Jakby coś na terenie Warszawy.
Pomógł: 13 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Cze 2008 Posty: 851 Skąd: z Bażin
Wysłany: 2009-01-27, 22:13
Ja wole trochę inaczej. Po technikum (chodze do informatycznego ) isc na jakieś studia, najlepiej informatyczne, lub AWF xD, a dopiero później do woja, bo od razu dostajesz się na oficera - zarobki około 5 tys. (bo weszła ustawa o wojsko zawodowe) a bez studiów też super zarobki około 2000 za szeregowego, za chorążego ~ 2600(nie pamiętam już)
co do sztuk treningów w wojsku to jest tak: zazwyczaj zwyczajny sport:piłka noiżna siatka, siłownia, od czasu do czasu są przeprowadzane szkolenia, częściej jeździ się na poligon postrzelać , ojciec jest wojskowym to mi mówi co się tam dzieje u nich
_________________ przyjaciół miej blisko, wrogów jeszcze bliżej.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2009-01-27, 23:54
co do wynikow na 1000 ja mialem ze dwa lata temu 3:34 i dostalem 6 tylko ze wtedy tak nie pilem nie palilem fajek i nie tylko...teraz to by bylo gorzej..jak sie przejde do sporzywczaka to jestem zmachany:D wiec teraz sprawosciowych bym nie zdal a wojsko to tez moje marzenie...z podciagnieciami nie jest zle przed wakacjami podciagalem sie nachwytem 20 podchwytem 24 teraz tylko 15:D haha ale wroce:P a wie ktos jak z tymi testami z matmy? bo to mnie najbardziej boli.. sprawnosciowe zdam w tym momencie predzej niz matme jezyk deutsch-sredni a english slaby
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "
Wysłany: 2009-01-28, 10:05
3:34 na 1000m to nie tak rewelacyjnie u nas w szkole na 6 musisz mieć 3,00 a na 5 3,15 wiec to by było jakieś 4- ale na mojego nauczyciela "generał" mówimy bo jak żołnierzy nas traktuje śmieszmy facet