Wysłany: 2009-05-29, 18:53 co można trenować w słupsku??
tak jak w tytule chciałbym się dowiedzieć co można trenować w słupsku. Chciałbym coś zacząć trenować ale nie wiem co najlepiej mma/k1 lub coś podobnego gdzie używamy rąk i nóg. Mam 17 lat 182 cm wzrostu i wagę około 75 kg.
Witam. Jestem takze (chyba) ze Slupska. Ostatnio powstala sekcja MMA chyba na ulicy Narutowicza gdzies sie znajduje. Zaraz poszukam i podam namiary. Musi byc to koniecznie MMA/k-1???
Mozna takze pojsc na KB (o ile mi wiadomo jest jest w SHogunie), Muay Thai , Krav Maga znajduje sie w Mechaniku. Boksu sa chyba 2 sekcje, 1 na Ogrodowej to pewne. Kung fu chyba w podstawowce nr4 na Leszczynskiego, tam za MCKiem to chyba nr4 jest. Capoeira tez byla, lecz nie wiem gdzie. Tae Kwon Do oczwyscie, na ktore chodzilem 3 miesiace. Grupa wporzadku, trener takze, a skladki to jakies 70 zl chyba.
Nic wiecej mi sie nie przypomina, Karate GOju-Ryu ja cwicze teraz, Oyama takze jest chyba w Shogunie. Jiu-jitsu na Kilinskiego jeszcze jest.
Zamierzam dlatego chciałem dowiedziec sie czy dobra sekcja i jaka atmosferka panuje czy trener dobry no i musze jeszcze sprawdzic w jakich godzinach sa treningi
Pimpek nie wiesz przypadakiem w jakich godzinach obywają się treningi Krav Mage i czy napewno są w mechaniku?? szukałem informacji ale nie mogę nic znaleźć