Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Co trenujecie?
Autor Wiadomość
WeRs 
http://maxxx.pl.tl

Wysłany: 2007-06-14, 14:11   

walczyłaś juz sylwia na jakis zawodach albo turnieju pierwszysch walk czy raczej cwiczysz rekreacyjnie ????

Sylwia 

Wysłany: 2007-06-14, 15:24   

do tej pory raczej rekreacyjnie, nie mogłam poświecać MT aż tyle czasu, ile bym chciała
ale ostatnio stwierdziłam, że skoro trenuję już jakiś czas, to trzeba jednak spróbować coś osiągnąć i wystartować w turnieju, mam nadzieję, że się uda ;)

VINS

Wysłany: 2007-06-21, 11:57   

ja trenowalem MT przez pol roku i zdrowie troche pokrzyzowalo mi plany najpierw krwotoki z nosa ale juz wypalilem zylki :mrgreen: a pozniej cos ze sciegnem no ale od wrzesnia ruszam ostro z treningami a jak na razie zostala mi silownia no i chcialbym pocwiczyc BJJ ale nie wiem czy moj kregoslup to wytrzyma bo troche mam zjechanz :-/ no ale zobaczymy MT bee trenowal dalej na 100%

WeRs 

Wysłany: 2007-06-21, 12:02   

po podpisie widze ze rapu słuchasz werszcie ktos z HH branzy:d

VINS

Wysłany: 2007-06-21, 12:10   

no slucham slucham polskiego amerykanskiego i francuskiego... tajskiego jeszcze nie slyszalem hehe zna ktos dobre kluby BJJ w warszawie slyszalem ze na legii jest jakas sekcja ale nie wiem czy dobra

WeRs 

Wysłany: 2007-06-21, 12:50   

o kluby bjj pytaj - Nortgaroth on jest chwytacz i sam trenuje bjj i szpera w necie duzo napewno bedzie widział :mrgreen: jak coś o muay to pytaj mnie :mrgreen:

Sylwia 

Wysłany: 2007-06-21, 13:01   

podobno jednym z najlepszych klubów w Warszawie jest Copacabana, podobno bo ja się na BJJ nie znam, więc pisze tylko to, co słyszałam ;) ja tam trenuję MT i jest ok

VINS

Wysłany: 2007-06-21, 13:18   

tez trenowalem MT i bede trenowal dalej bo mam ostra wkrete widze ze tez jestes z warszawy gdzie trenujesz MT bo z tego co widze to najlepsze kluby to PRAKONG i SERAFIN jak nie wymienilem twojego to sorki ale widocznie jest mniej znany

Sylwia 

Wysłany: 2007-06-21, 14:10   

w Copacabanie, tak jak pisałam ;-) to znany klub, ale raczej z treningów BJJ niż MT

Nortgaroth 
Były moderator

Wysłany: 2007-06-21, 14:23   

VINS - bjj ogólnie VT masz na Racławickiej. Prowadzi Mirosław Oksiński więc na trenera nie można narzekać.
Jest jeszcze Nastula Gym tam też jest chyba sekcja.

VINS

Wysłany: 2007-06-21, 18:33   

dobra dzieki to moze u nastuli sie dowiem jak na razie zostaje przy MT i podpytam lekarza czy w ogole moge isc na BJJ a jak nie to trudno wloze 2 razy wiecej energii w MT i tez bedzie dobrze :lol:

tintin 

Wysłany: 2007-06-22, 17:54   

uua ;d ja znalazlem wreszcie partnerow do sparingow i jest ok :) ;d ;p zaczolem na kicka chodzic zobaczymy co z tego bedzie;]
Gdzie odyna szlak od wielków trwa

Attyla 

Wysłany: 2007-06-25, 18:39   

Ja trenuję już od roku Taekwondo i Sambo

WeRs 

Wysłany: 2007-06-26, 09:03   

ciekawe zestawienie 8-)

xseper 

Wysłany: 2007-07-02, 08:11   

Ja trenuje wszysko i nic:) Jakkolwiek to dziwne chodzę sobie na studencki wf "sporty walki" (znazy zajęcia juz sie skończyły ale itak chodze). Z tym że ja zamiast raz w tygodniu bywam tam duzo czesciej, i czasem ćwicze z grupą a czasem indywidualnie. Już minęły pełne 2 lata treningu, a przez to ze biore to całkiem na poważnie mój poziom jest już do przyjecia. Duza w tym zasługa mojego sparingpartnera: Rendżera: zawsze mnie zmusza do walki na pełnych obrotach, zawsze wymysla cos nowego i zmusza mnie do tego samego; pozatym jest idealnym moim przeciwienieństwem (duży i silny) (on częsciej ze mną wygrywa ale ja się dużo zawsze przy nim ucze).

Ogólnie rzecz biorąc ćwicze chyba mieszane style łapane, bo jak inaczej to nazwać. Czasem się pobije na uderzenia, ale nigdy nie w twarz.

mój styl: walcze inaczej niz wszyscy co daje mi przewagę nawet nad lepszymi odemnie. Lubie defensywe, bronić się z pleców, walcze nogami. Raz podpatrzyłem trik pana Sudo przetestowałem i udoskonaliłem, stał sie on moją główną i najbardziej zabójczą bronią. Podaczas gdy przeciwnik leży na mnie i np dusi, ja jestem na tyle elastyczny że potrafie przeprowadzić nogę za jego plecami go głowy, zdjąć za szyje i przejść do trójkąta.

Odpowiedz do tematu