może temat ożywię
od 5 lat Tai-Jitsu
treningi są po 2h
i nad kondycją ćwiczę trenując bieganie i od czasu do czasu zawody się hooknie
Tajska odmiana Jiu Jitsu?
nie, jest to poprostu młody brat ju-jitsu, na t-j ćwiczy się m.in. rzuty, dźwignie, obrona z nożem/kijem/pistoletem, walka w parterze, różne ćwiczenia wytrzymałościowe/szybkościowe/techniczno-siłowe wykonujemy, techniki uderzeń pięścią i nogą, zawody-pokazuwki, sporo dźwigni mieszanych i łączonych, ćwiczymy to co na ulicy mogłoby się przytrafić itp...
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-01-14, 16:05
Cytat:
Kempo Tai Jutsu – sztuka walki, powstała w latach 1990 - 1991. Program szkoleniowy został opracowany przez shihana Ryszarda Jóźwiaka.
ja trenuje siedzenie przed kompem :P tak juz od 3 lat siedze po 16 godzin dziennie przed kompem i nie wychodze z domu a mama mi przynosi jedzienie z lodówki
ja trenuje siedzenie przed kompem :P tak juz od 3 lat siedze po 16 godzin dziennie przed kompem i nie wychodze z domu a mama mi przynosi jedzienie z lodówki
i co z tego masz oprócz tego że mózg ci się kurczy i nie rozwija we właściwą stronę...
cybercholikiem jesteś chyba, a to już poważna choroba, której ciężko samej zauważyć...
Nie masz się co cieszyć, ja bym na twoim miejscu płakał. Totalna porażka w życiu ci się zapowiada.
_________________ Tomasz Adamek: "Inni potrzebują psychologa, a mnie wystarczy Bóg. Jemu powierzam swoje kłopoty i nigdy się nie zawiodłem. Bez Niego byłbym nikim."
Ja trenuje 1rok karate shotkan i tyle czasu regularnie rozciąganie od pół roku skakanka codziennie i pompki. z racji na mój wiek nie chodzę na siłkę i za miesiąc zapisuje się na mma do klubu.
_________________ Ten kto pokona przeciwnik jest dobry.
Ten który pokona samego siebie jest
Niezwyciężony.
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-01, 14:33
serafinxc napisał/a:
Ja trenuje 1rok karate shotkan i tyle czasu regularnie rozciąganie od pół roku skakanka codziennie i pompki. z racji na mój wiek nie chodzę na siłkę i za miesiąc zapisuje się na mma do klubu.