Jeszcze nie wiem :/
Raczej do grapplingu bo mam bliżej ale podobna w Change Gym są najlepsze treningi mma w Polsce z tym że Tomasz drwal (jeden z najlepszych polskich zawodników MMA) wyjechał podobna na kontrakt UFC do Anglii albo stanów.
A według ciebie co lepsze
_________________ Ten kto pokona przeciwnik jest dobry.
Ten który pokona samego siebie jest
Niezwyciężony.
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-01, 18:03
serafinxc napisał/a:
Jeszcze nie wiem :/
Raczej do grapplingu bo mam bliżej ale podobna w Change Gym są najlepsze treningi mma w Polsce z tym że Tomasz drwal (jeden z najlepszych polskich zawodników MMA) wyjechał podobna na kontrakt UFC do Anglii albo stanów.
A według ciebie co lepsze
Nie do Anglii tylko do USA i tam trenuje przed walką, jeśli chodzi o sam Grappling to Grappling Kraków, trenerem jest Marcin "Dudu" Dudek czarny pas bjj świetny zawodnik. Po za tym w Change Gym na nie obecność trener jest Łukasz Chlewicki, który normalnie też prowadzi treningi, doświadczony trener i zawodnik na początku swojej kariery walczył z
Demianem Maią i mało co by go pokonał.
_________________ Ten kto pokona przeciwnik jest dobry.
Ten który pokona samego siebie jest
Niezwyciężony.
Wysłany: 2010-02-01, 20:34
Trudny wybór :/ Zależy Ci na treningu przekrojowym? Czy raczej na walce w parterze? Oba kluby mają te same treningi przekrojówka, kick boxing tylko w Grappling Kraków masz BJJ i startują w zawodach BJJ i SF, o trenerach Ci już napisałem.
A ja trenuję ju jitsu i wydaje mi się ze jestem lepszy od połowy leszczy, którzy wyśmiewają tą sw .
Już został poruszony ten temat ja go sam nawet poruszałem i dostałem odpowiedź od Boruty więc no comment :P
Nie ważne co trenujesz tylko jak.
Tak oczywiście sprawdzę to się na pewno jak trenujesz "Kapułejre" albo Karate Tsunami xD
Ostatnio dobrom beke slyszalem ze kreci ten zalozyciel tego karate xDDD
Wysłany: 2010-02-11, 20:35
Maniex_Szn napisał/a:
Komaro napisał/a:
zalewa napisał/a:
Komaro napisał/a:
zalewa napisał/a:
A ja trenuję ju jitsu i wydaje mi się ze jestem lepszy od połowy leszczy, którzy wyśmiewają tą sw .
Już został poruszony ten temat ja go sam nawet poruszałem i dostałem odpowiedź od Boruty więc no comment :P
Nie ważne co trenujesz tylko jak.
Tak oczywiście sprawdzę to się na pewno jak trenujesz "Kapułejre" albo Karate Tsunami xD
Ostatnio dobrom beke slyszalem ze kreci ten zalozyciel tego karate xDDD
To są kretyni, jak był zlot ludzi z forum sfd bodajże i taki typ (BJJ) prowadził co miałem z nim trening to powiedzieli że balacha jest ukradziona i tylko nazwa zmieniona i można z niej uciec gryząc w łydke lub atakując kroczę jak Bruce Lee xD