Od września BJJ (a jak się uda to i full MMA) i Aikido (dla zabawy) ^^ wcześniej karate jakieś,nie pamiętam xD a na dzień dzisiejszy wypracowuje własną sztukę walki xD
niektóre kluby piszą że trenuje się u nich K1 ale to nie wina tego co piszę że to trenuje ale trenera że wprowadza ich w błąd. Chociaż tak też można powiedzieć.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Od paru treningów z powrotem Kyokushin tym razem w AZS PK. 8 kyu i nie wiem kiedy będzie następne, jak się ogarnę z nauką i prawem jazdy to spróbuje się zapisać na siłownie, tymczasem zamierzam zaglądać częściej na forum gdy tylko zdobędziemy ze współlokatorami stały dostęp do internetu Pozdro!
cześć mam na imię Szymon mam obecnie 34lata,od 2 miesięcy chodzę na boks,w wieku 15 lat chodziłem do Częstochowskiego klubu który nie miał żadnych pozwoleń ani papierów ani nazwy mówiło się ,,trenuję u Tomka,,to był nasz trener,prawie niewidomy i chory na cukrzyce,opowiadał mi że wzrok stracił w Tajlandii,w czasie walk (ile w tym prawdy to sam nie wiem)może ktoś z was z Częstochowy tam chodził klub mieścił w bramie obok dworca PKP.Póżniej kobieta (jedyna osoba na świecie z którą wolę nie zadzierać ,małe toto a pyskate że strach się bać) dzieci nie było czasu ,praca dom praca dom,po pracy browarek pilot i tak latami.Na boks zapisałem się po wejściu na wasze forum,ile wytrzymam czas pokaże.pozdrawiam
_________________ Pokonany samuraj nigdy nie powraca
ja trenowałem hwa-rang-do i kung-fu,teraz miałem dłuższą przerwę i chce trenować capoeire i aikido ale niewiem czy w wieku 20 lat mogą być jakieś efekty