EliteRaul
Wysłany: 2009-03-24, 10:43
Na kaski i rękawice to mogę pobić się z bratem w domu, a jechać na 2 koniec miasta na trening to chyba jest różnica.
Jak kończę zajęcia o 17 to niechce mi się biegiem cisnąć na 2 trening... nikt mi szczególnie nie pomógł tylko wszyscy piszą to samo, więc jak nie masz czegoś nowego do napisana to nie pisz wogle... po co spamujecie ?
Po 1 grzeczniej się odzywaj, kultura obowiązuje tym bardziej że jesteś młodszy. Po 2 jak ma Tobie ktoś pomóc jak nie masz czasu na trening?? Chyba jasno chłopaki piszą, że sam się nie nauczysz dobrze walczyć. Skoro wszyscy piszą to samo to znaczy, że mają racje
EliteRaul
Wysłany: 2009-03-24, 15:02
No i co z tego, że jestem młodszy ? Starszy to może gadać jak chce ?
Napisały 2 osoby i wystarczy, a po co 10 pisze ?
Wyraznie napisales "to niechce mi sie biegiem cisnac na 2 trening..."
Chyba nic wiecej nie musze pisac. Po prostu sie tobie nie chce*
Jezeli masz jakis problem dotyczacy naszych wypowiedzi, to nie musisz nic pisac bo wszystko zostalo wyjasnione, jesli nie potrafisz zrozumiec to jest jedynie twoj problem i zaden z nas nie ma zadneg obowiazku odpowiadac na twoje posty. Robimy to z wlasnej nieprzymuszonej woli, wiec nie spodziewaj sie teraz, ze ktos ciebie potraktuje powaznie lub chociazby z odrobina szacunku. Nikt tobie nie pomogl??? bo spodziewasz sie odpowiedzi jaka jest negatywna, dlatego nikt jeszcze tobie nie pomogl w ten sposob.
no własnie mowisz tonem do nas do tych ktorzy sie znają na rzeczy znaczy no ;] zeby nie mowic ze ja jestem jakies prekoles bo nie jestem ale jaka taka wiedze zgromadzilem przez pewien czas , a ty kolego nie masz pojecia o tym mowisz ze ci sie nie chce alby bys sie nauczyl ;] no nie tedy droga dobrze ci wszyscy mowia a posty nastepnych to tylko potwierdzenie mojej czy moich poprzedników wypowiedzi , nikt ci nie pomógł ? zobacz na odpowiedz swoją juz samo slowo nie chce mi sie odpycha
_________________ Pierdol Szkołe , Zostań Ninja
EliteRaul
Wysłany: 2009-03-24, 17:16
Dziękuję dla pierwszych osób, które napisały, że bez treningu nie dam rady. Ja nie mam na to czasu, i napisałem, że nie chce, bo nie mam siły po 7h w sql, 2 godzinnym treningu piłki jechać na jeszcze jeden trening :(
Zapytałem czy jakbym miał rękawice i kask to czy mógłbym z bratem się poboksować ;> i czy dałoby coś, ale na to już nie było tak wielu odpowiedzi ...
To jest trochę inne niż trening, bo możemy powalczyć ile chcemy i kiedy chcemy, a z treningiem jest inaczej
Odpowiedź jest prosta i każdy Ci tutaj ją powie. Możesz sobie kupić kask, rękawice, mate czy ring i bić się z bratem ile chcesz, ale nie nauczysz się dobrze walczyć jeśli ktoś kto się na tym zna nie powie Ci na czym polega dana technika i jak się ją wykonuje. Ktoś także musi Ci pokazać jakie robisz błędy.
EliteRaul napisał/a:
No i co z tego, że jestem młodszy ? Starszy to może gadać jak chce ?
Czy ktoś Tobie powiedział coś na złość, żebyś tak mówił? Wszyscy Ci napisali to co wiedzą z własnego doświadczenia. Szanuj innych bo nikt nie będzie szanował Ciebie.
EliteRaul
Wysłany: 2009-03-24, 19:05
Rozumiem jak ktoś napisze normalnie, ze bez trenera nie da rady, ale denerwują mnie lekceważące posty pod moim kierunkiem ...
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 681 Skąd: Polska wschodnia
Wysłany: 2009-03-25, 07:45
Albo rybki, albo akwarium. Nie można robić wszystkiego. Musisz się zdecydować, czy chcesz kopać piłkę, czy głowę przeciwnika. Boksować z bratem możesz, ale jedyne czego się nauczysz to złe, nawet bardzo złe nawyki. To tak jakbyś chciał w gałę grać 5kg piłką lekarską...
_________________ Zwycięstwa nikt ci nie kupi...
Trening czyni mistrza
EliteRaul
Wysłany: 2009-03-26, 14:24
Ale raczej pewne jest, że nie bd chodził na żadne SW, dlatego czy takie walki z bratem coś pomogą ;>
hahaha xD dlaczego on nic nie rozumie?:P chociaz to co sie teraz z 14 letnimi osobnikami robi to nie mamy co sie dziwic. W sumie i tak jest troche bardziej ogarniety.
Ale raczej pewne jest, że nie bd chodził na żadne SW, dlatego czy takie walki z bratem coś pomogą ;>
Jeśli brat starszy i silniejszy, to jest szansa, że dostaniesz wpierdol i może wyciągniesz wnioski.
Przykro mi młody kolego, ale jak to już Ci inni wyjaśniali bez nauki nic nie osiągniesz. Potrzebujesz nauczyciela i róznych partnerów treningowych. Jeśli nie chcesz na to poświecić czasu to mogę Ci polecić tylko jedno. Skoro grasz w piłkę powinieneś mieć mocnego kopa. I na tym bazuj. Będziesz miał z kimś konflikt, to go z całej siły kopnij w nogę i wiej. Nie zawsze pomoże, ale dobrze wyrobione umiejetnosci sportowe, takie jak kopniecie w piłce nożnej, czy uderzenie z liścia w siatkówce mogą czasem rozstrzygnąć starcie. Mogą.