Witam jako 100% no life chciałbym wreszcie się czymś zająć a sztuki walki wydają się interesujące. Mam 192 cm wzrostu i waze ok 60 kg czyli wysoki i chudy jak tyka. No i z kondycją u mnie nie najlepiej. Nadaję się do czegoś?
nie nadajesz się do niczego lepiej siedź dalej przy komputerze... oczywiście że się nadajesz wpierw popatrz na forum jaka sztuka walki Ci się podoba. Czego oczekujesz itd podobnych tematów było kilka jak poczytasz to zadaj konkretne pytania co do SW. I jak zaczniesz trenować apetyt się polepszy i trochę masy przybierzesz bo jesteś mega chudy. Ale wpierw popatrz co Ci się podoba. skąd jesteś?
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-12-30, 11:23
Pan Pytalski napisał/a:
Jestem z Poznania i chyba za dużego znowu wyboru tu nie mam
Nie no pewnie. Poznań to małe miasteczko gdzie nie ma możliwości ćwiczenia sztuk walk Co jak co, ale w Poznaniu jestem pewien, że masz klubów od wyboru do koloru. Choćby renomowana www.strefawalki.com i pewnie w internecie znajdziesz jeszcze kilka klubów.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Masz co tylko byś chciał! Judo, BJJ, JJ, mt, kb, tkd, aikido, ninjitsu, kung fu, zapasy, boks i wiele, wiele innych! Rozejrzyj się trochę, nikt ci podsuwać pod nos nie będzie.
Lub KB w którym masa nie ma znaczenia takiego co w zapasach czy Judo
hmm akurat ja bym powiedział odwrotnie chociaż w każdym SW ma znaczenie. Ale waga to nie wszystko. Wagę może zwiększyć i to łatwo a technika i umiejętności tak łatwo już nie przyjdą.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Witam jako 100% no life chciałbym wreszcie się czymś zająć a sztuki walki wydają się interesujące. Mam 192 cm wzrostu i waze ok 60 kg czyli wysoki i chudy jak tyka. No i z kondycją u mnie nie najlepiej. Nadaję się do czegoś?
Możesz być strachem na wróble, statystą w filmie o Oświęcimiu, albo po zmianie płci modelką.
Cytat:
Jestem z Poznania i chyba za dużego znowu wyboru tu nie mam
ROTFL! W Poznaniu akurat masz jeden z większych. Ze swojej strony polecam http://strefawalki.pl
mis1804 napisał/a:
Lub KB w którym masa nie ma znaczenia takiego co w zapasach czy Judo
W każdym z wymienionych są kategorie wagowe. Natomiast najwieksze z tych trzech znaczenie ma masa właśnie w kicku.
Po tym nawijaniu się ze mnie wnioskuję, że nie nadaję sie do niczego. Cóż trudno żadna nowość. A Nightmare - mamusia dopiero kupiła internet? Wyłączaj capsa neosie.
as0531 Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Gru 2010 Posty: 33
Wysłany: 2011-01-03, 11:04
sądząc po stylu wypowiedzi bardzo się nadajesz, może wyrobisz się na treningach, no na pewno nie będziesz się żalił całemu światu, weź się do roboty a nie masz pretensje do innych że się śmieją.
jak nie chcesz to nie... My za Ciebie na trening nie pójdziemy a pożalić możesz się kolegom tu są wojownicy. Kwestia nie jest tego czy masz predyspozycje tylko czy jesteś leniwy i przestraszony. Jak w życiu o coś nie walczysz to nie zasługujesz na to. Zastanów się czy przed rozpoczęciem wywiesisz biała flagę i poddasz się czy spróbujesz. W końcu co masz do stracenia gdy spróbujesz? a wiesz co będzie jak nie spróbujesz? Będzie bez zmian bo Twoja szara rzeczywistość się nie zmieni. Tak więc rusz dupę na trening i wku... ludzi swoim użalaniem się nad sobą.
Po tym nawijaniu się ze mnie wnioskuję, że nie nadaję sie do niczego. Cóż trudno żadna nowość. A Nightmare - mamusia dopiero kupiła internet? Wyłączaj capsa neosie.
Troszku podpity wtedy byłem wybaczcie wszyscy wszechobecni
Co do mamusi od mojej sie odczep bo jak dmuche w twoja strone i dolaczysz do swoich ziomków w zimbabwe
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches