Ja podalem te rekawice tylko na wzor ,mam takie same tylko ze na moich pisze TN/Y, a na tych co podalem to TN/12. Niewiem co to znaczy ? mam nadzieje ze mi podpowiecie.
Pomógł: 3 razy Wiek: 18 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 681 Skąd: Polska wschodnia
Wysłany: 2009-12-25, 21:11
Jeśli chodzi o sam trening, to im większe tym lepsze. Rękawice 10 Oz są typowe do turniejów, pojedynczych walk. Co do Twoich rękawic, to są moim zdaniem dziwne. Zakończenie bardziej przypominają rękawiczkę zimową, a całość rękawice kuchenne- jednak jeśli Ci w nich wygodnie trenować, to trenuj.
_________________ Zwycięstwa nikt ci nie kupi...
Trening czyni mistrza
Obawiam się, że te rękawice mają tyle wspólnego z firmą Everlast, co słoń z fruwaniem. Wyglądają koszmarnie tandetnie i wątpię, by nawet w dobie totalnego obcinania kosztów, tak renomowana firma jak Everlast wypuściła na rynek takie rękawice. Moim zdaniem to podróba. Może się mylę, ale i tak nie wydawałbym 120 zł za taki produkt.
Popieram Pana powyzej, rekawice wygladaja koszmarnie, nie wpisuja sie w zaden ze znanych mi typow rekawic (bokserskie/przyrzadowe/grapplingowe), raczej nie spisuja sie dobrze, watpie, ze jest to produkt Everlasta. Nie tylko nie zaplacilbym za nie 120 zl, nie chcialbym ich nawet za darmo.