Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Droga zycia ;)
Autor Wiadomość
Komaro 

Wysłany: 2009-01-03, 15:43   

FranzMaurer4444 napisał/a:
KomarGrchw napisał/a:
Dla mnie żałosny jest ten klub

dla mnie ty jestes załosny.

Hheh byłem i nic mojego zdania nie zmieni :D Tak na boku to byłem we "wszystkich" klubach MMA Warszawie i w moim najlepsze jest MMA, znaczy najbardziej mi pasuje, a Sal_Er w jakim regionie Warszawy mieszkasz to będzie można doradzić lepiej.

koty 
Rymy wale niebywale

Wysłany: 2009-01-04, 12:53   

Idz na zapasy,bjj,judo albo boks. (polecam zapasy)

Gdybym był ślepy niszczył bym Mc brajlem

przemoxD 
Odi Profanum Vulgus

Wysłany: 2009-05-03, 22:46   

Wszyscy polecają kluby nastawione na sportową walkę. Ja natomiast mam lepsze rozwiązanie: Karate Kyokushin, Taekwondo, Judo. Może te style nie są aż tak skuteczne, ale piszesz, że nie chcesz zostać mistrzem tylko ćwiczyć dla rekreacji. Przy np. Karate Kyokushin możesz nauczyć się całkiem dobrze bić, przy TKD rozciągnąć i nabrać podstaw (co nie znaczy że nie będziesz mógł później tego na kimś wykorzystać ;-) ), a przede wszystkim dobrze kopać a po Judo będziesz miał opanowane rzuty i sprowadzanie do parteru. Swoją drogą chętnie zapisałbym się na Judo, ale niestety sekcji nie ma u mnie w okolicy. Pozdrawiam

Nie Powiem 

Wysłany: 2009-05-03, 22:53   

Ehh, Przemo, te 3 dyscypliny które podałeś są "sportami walki", baa co więcej 2 (a trzecią chcą wprowadzić) są dyscyplinami olimpijskimi, a kolega z tematu już pewnie dawno poszedł (albo zapomniał) na coś.

przemoxD 
Odi Profanum Vulgus

Wysłany: 2009-05-04, 13:15   

Że TKD i Judo to rozumiem, ale Karate na olimpiadę z tego co mi wiadomo chcą wprowadzić Shotokan czy coś w tym stylu, na pewno nic co ma wpsólnego z Kyokushin. Złe style/sporty podałem ? Nie obija się w nich mordy i można doskonalić przez całe życie, poza tym jest Kata i Poomse/Tul, a na tym forum zawsze jak ktoś chce spytać co by było dla niego dobre to niezależnie od predyspozycji zainteresowanego i tak wszyscy polecą mu BJJ + MT albo MT + BJJ. Ewentualnie "coś hwytanego plós kikboksing". Pozdro Tajowie

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2009-05-04, 13:26   

W ciągu pięciu miesięcy albo chłopak już coś znalazł, albo zapał mu przeszedł (a może nawet jedno i drugie).
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

Odpowiedz do tematu