Siema.
Tak się składa, że napaliłem się na mma/valetudo ostatnimi czasy, więc znalazłem Sarmatię, o której słyszałem pochlebne opinie, aczkolwiek nie odpowiada mi grafik zajęć
Dlatego pytanie:
1. Co myślicie o klubie GKSCorpus?
Wiem, że tam jest tylko KB i MT ale jakoś przeżyję brak parteru
2. Jak nie ten, to jaki klub wybrać?
Uzasadniajcie swoje wypowiedzi.
Peace
[ Dodano: 2011-10-23, 23:24 ]
Sory za dubel, ale nie potrafię usunąć poprzedniego tematu albo się po prostu nie da
_________________ Jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu
Chcesz ćwiczyć MMA bez parteru? hahaha no to powodzenia. W Gdańsku masz kilka klubów mma. Ale po wynikach uczniów łatwo wywnioskować że w Sarmati jest najwyższy poziom. Sam żałuje że mam za daleko tam.
Dlaczego grafik Ci nie pasuje? z tego co wiem są tam zajęcia rano i wieczorem.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Rano szkoła i tak ogólnie to jestem tancerzem i mam też inne treningi :)
W piątki 17-18/19 i poniedziałki tak samo
Nic nie mówiłem o mma bez parteru, nie wiem gdzieś to wyczytał
_________________ Jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu
Wiem, że tam jest tylko KB i MT ale jakoś przeżyję brak parteru
hmm ja jednak widzę
[ Dodano: 2011-10-26, 13:32 ]
Muody napisał/a:
Rano szkoła i tak ogólnie to jestem tancerzem i mam też inne treningi :)
W piątki 17-18/19 i poniedziałki tak samo
Albo rybki albo akwarium
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
nie bardzo widze tancerza na treningach sw no ale ja sam mam malo pokrewne pasje, tylko no wiesz... sw troche bola xD poza tym tancerz musi wygladac, sw nie pomaga w tym :P W twoim drugim temacie zamiescilem kluby mma w 3miescie
_________________ We're only as strong as our weakest bladder.