Po 1. Żaden trener nie puści nikogo na sparing po kilku treningach
A skąd ty wiesz to :>?
Ziomek napisał/a:
2. Ja na jego miejscu postarałbym się o jak najszybsze sparingi wtedy przekona się że to co innego niż walenia w worek
Jak moze sie postarac o sparing jak nie chodzi jeszcze nigdzie i CHCE ZACZĄĆ? O jakich ty sparingach piszesz....
Co do 5 punktu to nie mam siły :D Przeczytaj 1 post autora, a potem to co napisales.
Ziomek proszę nie wypowiadaj się bo z każdym postem coraz bardziej sam siebie zakręcasz-.-
Młody a co do sparingu to jeżeli będziesz się czuł pewnie to sparuj się tylko wpierw z tymi najlepszymi możliwie oni raczej Ci krzywdy nie zrobią a pokażą błędy. I na spokojnie bez nerwów traktuj to jako ćwiczenie, zadaniówke na początku nikt nie jest dobry ale z każdym kolejnym sparingiem będziesz czul się coraz pewniej i nie będziesz się bal dostać albo pójść na wymianę z bliska ale do tego trzeba czasu. Tylko na spokojnie nie ma co się stresować. A na pewno odradzam Ci pajacowanie i granie kozaka bo takich każdy lubi sprowadzić na ziemie:))) I nic na siłę jak nie czujesz się dobrze to poczekaj jeszcze parę treningów. Z reszta sam będziesz wiedział kiedy jest ta odpowiednia chwila.
Śmigaj na trening i opowiadaj jak tam wrażenia:)
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Hm musiałoby to być ośmieszenie nowego niż doskonalenie umiejętności.
Ośmieszenie? W jakim celu? Trener musialby byc idiotą, zeby brac ludzi na ring w celu ich osmieszenia. Ja swoje pierwsze kumite przezylem dosc szybko i byl to jedynie sprawdzian psychiki i mozliwosci fizycznych. Byc moze tutaj tez mialo to miejsce.
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-05-30, 18:22
Ośmieszenie w celu ukazania prawdziwej walki nowym którzy myślą że od razu wygrają wszystkie walki lub bez problemu znokautują. U nas w klubie 3 nowym by to się przydało :).
Ośmieszenie w celu ukazania prawdziwej walki nowym którzy myślą że od razu wygrają wszystkie walki lub bez problemu znokautują. U nas w klubie 3 nowym by to się przydało :).
Masz na myśli siebie?
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2010-05-30, 20:30
yaol90 napisał/a:
Masz na myśli siebie?
Nie on już nokautuje jednym prostym...I wydaje mu się,że jest zajebiście utalentowany.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Wysłany: 2010-05-30, 21:01
Dzisiaj z Rafim sparingowałem i nie przesadzajcie go się spytajcie bo nie jestem Tysonem chociaż może kiedyś xD . ( prawie mnie znokautował raz xD)
No kur** nie mam słów obojętnie co powiem to od razu negatywna odpowiedz. Co mam ci filmik nagrać? :D
masz w końcu przestać pisać wszyscy będą zadowoleni. KONIEC offtopa
Wysłany: 2010-05-31, 11:50
Nie przestanę pisać dopóki się nie uspokoisz ;p
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2010-05-31, 13:34
Ziomek napisał/a:
Dzisiaj z Rafim sparingowałem
13vs17latek yeah,zajebisty sparing ;)
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC