Nie czy czasem pograć w siatkę, bo on chce zrezygnować z siłki na rzecz siatki, dlatego pytam też o priorytety.
Ale, no jasna cholera... Co kierowało nim, ze zadawał tak idiotyczne pytanie? Czy mozna grac w siatke trenujac SW?
Dzięki za pomoc. Wybrałem boks w bardzo dobrym klubie w centrum miasta. Treningi mam rozłożone
3x w tygodniu SW po 1,5h , 2x siłownia + 1x basen. Czy to dobry plan?
Mam też pytanie czy SW można łączyć z siatkówką rezygnując z siłowni?
Plan dobry jak na twój wiek możesz sobie pobiegać w wolnych chwilach do tego. SW z siatką póki co chodź na oba zobaczysz co Cię bardziej kręci. Ale ogólnie to albo rybki albo akwarium. Idź na kilkanaście treningów i sam zdecydujesz co chcesz robić Nie da się robić wszystkiego na raz ale ważne że nie siedzisz w domu.
Właśnie Batman a Ty kiedy w końcu ruszysz się z domu:P starczy tego obijania śmigaj na trening i nie ściemniaj:P
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy