Co myslicie o zalozeniu forum o KONTUZJACH, zapewne wielu z was mialo z nimi stycznosc, a nie zawsze wiadomo co w takich przypadkach robić i do kogo się kierować, bo lekarz rodzinny nie zawsze może trafić z dobrą diagnozą.
Myśle że przydały by jakieś informacje na ten temat.
pomysł nie najgorszy ale nie sądzę żeby ten temat był zbytnio oblegany
_________________ Tomasz Adamek: "Inni potrzebują psychologa, a mnie wystarczy Bóg. Jemu powierzam swoje kłopoty i nigdy się nie zawiodłem. Bez Niego byłbym nikim."
U siebie w mieście mam lekarza sportowego, chirurgiem jest i zawsze zwracałem się do niego. W drobym przypadkach jak stluczenia itp to zwykle polegałem na zdaniu kogoś ze znajomych, który jakoś szybko doszedł do zdrowia stosując cośtam.
Toq Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Wrz 2009 Posty: 146 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2010-02-27, 19:00
Lekarze w moim mieście mają jedną diagnozę na karzde schorzenie wewnętrzne (typu boli Cię palec, ręka nie chodzi tu o skaleczenie), a mianowicie gips... Nawet lekko wybitego palca Ci nie oszczędzą...
U mnie jest podobnie. Ale lekarz rodzinny też jest niezły. Na każdy problem (przynajmniej u mnie i innych osób w podobnym wieku) jedno rozwiązanie: "To efekt dojrzewania, nie przejmój się, minie ci."
_________________ Tomasz Adamek: "Inni potrzebują psychologa, a mnie wystarczy Bóg. Jemu powierzam swoje kłopoty i nigdy się nie zawiodłem. Bez Niego byłbym nikim."