Pomógł: 4 razy Wiek: 32 Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 129 Skąd: częstochowa
Wysłany: 2009-12-13, 11:14
dawno mnie tu nie było ale coś wam powiem zwykli klijęci nie stanowią problemu ale grupy które zajmują się "ochroną lokali" jak nie masz znajomych w pułświadku to jesteś popychadłem hehe , kastety odpadają jak nawet nie użyjesz ale znajdą przy tobie i kolegium gotowe (znam z autopsji) , teleskop oki ale wal po miękich częściach nigdy w głowe , spowodujesz obrażenia powyżej 7 dni idziesz siedzieć hehe , gazu nie możesz użyć w zamkniętym pomieszczeniu w śrud ludzi lipa hehe , nap......lajcie po zębach macie przesrane hihi wybite zęby złamane nosy paragraf , lepiej jak znasz "układy" w mieście bo wyprowadzisz gościa i masz przejaszczke w bagażniku murowaną hihi . Mjeśli któryś myśli że bujam zapraszam do czewy stałem na bramkach od 2000r z przerwami oczywiście , szpital dwa razy problemy z policją i ganksterką ale jakoś się trzymam (bagażnika nie zwiedziłem ale kumpel tak hehe) , aha jak staniesz na bramce to pały na bank założą ci kartoteke i już zawsze wciągną cię w rejestr bramkarzy , pozdrawiam i życzę powodzenia , szczeguły na temat bramki na priv z wiadomych przyczyn hehe
_________________ "Boże chroń mnie przed przyjaciułmi bo z wrogami sobie poradze"
"Grzeczni chłopcy ida do nieba. Niegrzeczni idą tam, gdzie chcą..."