Nightmare, Z postów kolegi wynikia, że to jakaś sala, nie napisał, że to w klubie. Z tego typu postami startuj do kolegów.
trollik4 napisał/a:
@Batman
Na Podkarpaciu są teraz ferie
Brałem to pod uwagę, ale przecież szkoły zawodowe mają praktyki, ferie, to nie koniecznie oznacza wolne, jak ktoś mieszka na wsi to i we ferie pracuje :]
Wysłany: 2011-01-27, 21:19
Cytat:
nie mozna klubu wynajac
To co powiesz o studniówkach w klubie w sobote?
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Nightmare, Z postów kolegi wynikia, że to jakaś sala, nie napisał, że to w klubie. Z tego typu postami startuj do kolegów.
trollik4 napisał/a:
@Batman
Na Podkarpaciu są teraz ferie
Brałem to pod uwagę, ale przecież szkoły zawodowe mają praktyki, ferie, to nie koniecznie oznacza wolne, jak ktoś mieszka na wsi to i we ferie pracuje :]
Kolegów szanuje nie to co kilku smieci na tym forum
Majkel powiem ze 1 slysze moze i tak... a na 18stkach w soboty jeszcze nie wixowałem
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
Siema nie miałem neta i nie było jak napisać;]
Bylem na tej 18tce i zaczol fuczec w środku to wziolem go na pole i chciałem pogadać....
Wyszliśmy na pole ja mowie a ten mi pociągnął sierpa to sie wku**łem i oddalem;]
Cofneło go to wpadłem z frontem on spadl zrobilem mu dosiad dostal kilka latar i brat mnie odciągną;] Po tym wszystkim slyszalem ze to nie jest jeszcze koniec mam sie "bac" i to tyle teraz będę czekał co on wymyśli;]
A i dzięki z tymi radami żebym dźwigni nie robil bo watpie ze bym sie wtedy opanowal;]
_________________ "Jak w życiu o coś nie walczysz to nie zasługujesz na to."
najwyżej byś go połamał straty też by nie było. Takich cwaniaków trzeba postawić czasem do pionu.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy