Siema mam taka sprawe mam kose z kolego z jednej wioski.
Zaczeło sie ze z dnia na dzien, zadzwonil do mnie ze chce isc na solo to sie zgodzilem bylo to we wrzesniu udalo mi sie wygrac wiec byl spokoj. Po tym zapisalem sie na MMA a on znowu zaczol cos fuczec poszlo mu o jakas panne.... i teraz znowu chce sie bic ale to jako rewanż ja unikam walki chodz nie wiem czemu... i mam sprawe doradzcie mi co mam zrobic bo idziemy na jedna 18stke do kolezani i wiem ze bedzie chcial sie bic.
Nie wiem jak to rozegrac bo w sumie chce tego bo przez to nie mam z kim od nas rozmawica bo kazdy mysli ze poszedlem na MMA i cwaniak jestem a on ma sie za jakiegos prze ch*ja a chce mu pokazac ze nie jest. Ale nie wiem czy pierwszy zaczynac czy czekac na jego ruch. Z gory dzieki za pomoc;]
Lepiej olej kolesia, jak coś mu się stanie jak go zaczepisz to narobisz sobie tylko kłopotów, a i pamiętaj że za takie bojki z klubu mogą cie wywalić, a nawet możesz dostać wilczy bilet na trenowanie SW.
_________________ Łatwiej prosić o przebaczenie niż o pozwolenie.
Wiesz że świat jest mały a trenerzy dużo wiedzą. Lepiej rób wszystko żeby uniknąć tej bezsensownej bójki, ja przyjmuje taka zasadę walcz w ostateczności, nigdy wcześniej.
_________________ Łatwiej prosić o przebaczenie niż o pozwolenie.
No racje masz. Rozmawialem juz na ten temay z trenerem mowi tak jak ty ze w ostatecznosci. Ale bylem wczoraj na imprezie z jego kolego i slyszalem ze mam byc gotowy na ta 18tke bo on mi nie odpusci...
Ale jest tak ze w sumie chce tego ale mam male obawy....
_________________ "Jak w życiu o coś nie walczysz to nie zasługujesz na to."
Jak by to zrobil to juz by odpuscil trwa ta kosa juz od pazdziernika ale fuczy od grudnia od kiedy z nia zerwal..... JA tego nie chce ale takie zagrania ze z zaskoczenia dostajesz to tez potrafi zdenerwowac.
_________________ "Jak w życiu o coś nie walczysz to nie zasługujesz na to."