Cześć,
mam 17 lat w tym roku 18, chce zacząć uprawiać SW do swojej obrony. Nigdy wcześniej się nie biłem oprócz kiedyś jak byłem mniejszy z bratem i nie dawno z kumplami tak do jaj. Po tym biciu miałem przeciętą wargę dolną, moje błędy co robiłem to garda chodziła cala zamiast poruszać się całym ciałem. To na tyle.
Ważę ok 65-70 kg wzrost 180 cm, ćwiczę na siłowni. Mieszkam woj. wielkopolskie Ostrów wlkp.
Attyla Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Cze 2007 Posty: 37
Wysłany: 2011-06-15, 19:53
Nadajesz się do polerowania powierzchni płaskich. Co to w ogóle za pytanie?
Cześć,
mam 17 lat w tym roku 18, chce zacząć uprawiać SW do swojej obrony. Nigdy wcześniej się nie biłem oprócz kiedyś jak byłem mniejszy z bratem i nie dawno z kumplami tak do jaj. Po tym biciu miałem przeciętą wargę dolną, moje błędy co robiłem to garda chodziła cala zamiast poruszać się całym ciałem. To na tyle.
Ważę ok 65-70 kg wzrost 180 cm, ćwiczę na siłowni. Mieszkam woj. wielkopolskie Ostrów wlkp.
przejdź się na amerykański boks z użyciem kopnięć
bądź na salvate
Taqie napisał/a:
tak do jaj.
naprawdę bolało
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Pomógł: 6 razy Wiek: 18 Dołączył: 22 Mar 2011 Posty: 100 Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-06-16, 16:17
kolejny bezsensowny temat, nie pytajcie ludzie wciaż jaka sztuka wam pasuje ina co sie nadajecie, trzeba poprostu spróbować, tego typu tematy powinny isc na śmietnik
fakt może i masz racje ale to ułatwia wybór, masz racje z tym, że trzeba spróbować tego i tego. Kiedyś trenowałem karate pamiętam trochę z tego ponieważ dużo osób nie wytrzymywało treningu po prostu się rozpadło wszystko.
Co to w ogóle za pytanie "na co się nadaje"?? Żebyśmy mu na nie mogli odpowiedzieć, to byśmy musieli chyba cały jego życiorys łącznie z psychiką i zainteresowaniami przestudiować.