Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Newbie potrzebuje pomocy
Autor Wiadomość
Nie Powiem 

Wysłany: 2010-02-07, 22:46   

Idź do apteki i kup se jakieś multiwitaminy ... Na razie siłownie sobie odpuść i poczekaj jakiś tydzień/dwa tygodnie po zdjęciu gipsu.

Kicker

Wysłany: 2010-02-07, 22:52   

Znaczy zle sie wyrazilem, gips zdejmuja mi pojutrze a do klubu pod koniec miesiaca pojde moze w polowie bo chce zeby palec chwile odsapna. Nie Powiem, a mogl bys podac mi jakas konkretna nazwe ;) ? byl bym wdzieczny.

Nadal prosze o jakis program ktory pomoze mi lepiej wygladac i poprawi sila.

Cheers

Maniex_Szn 

Wysłany: 2010-02-07, 23:31   

Batman napisał/a:
Kicker napisał/a:
Pisze z prośba do Was, abyście pomogli mi ustalić jakiś trening z obciążeniem - za ok. miesiąc będę miał do dyspozycji ławeczkę, sztangę z obciążeniem ok. 40kg a obecnie mam hantle 2x7.5kg.
Jeszcze za wcześnie na siłownie a tym bardziej na odżywki, chociaż z tego co piszesz to już chyba drosłeś fizycznie.

Jak to za wczesnie ??

Ja cwicze od 14tego roku zycia.
Co prawda to prawda wiekszych efektow nie mialem przez rok ale w jego przypadku to co innego bo jest dosc wysoki i wage swoja ma wiec smialo moze zaczac jakas ogolno rozwojowke albo wytzymałosc.

Edyyyt

Kicker napisał/a:
Do klubu ide jak wyciagna mi palca z gipsu :) czyli pod koniec miesiaca...

Podsumowujac :
- Silownia - nadal czekam na lekki program zeby nabrac choc troszku wygladu i sily.
- Suplementy uzupelniajace
a) Witaminy - prosil bym o jakies konkretne nazwy ( chodzi mi o nazwe po ktorej znajde to w necie do kupienia)
b) Mineraly - j/w
c) bieganie

Prosze o dalsza pomoc i dziekuje ;)

Zalezy co rozumiesz przez powiedzenie Troszku wygladu i siły.(Czy chcesz cwiczenia na Rzezbe/Siłe/Wytrzymałosc)

Witaminy kup normalne w aptece to wszysto to samo jest.

Bieganie Tez wedlug uznania tutaj z dystansami jak wczesniej nie biegales to rob 2-3 razy w tygodniu 3 kilometry ? Jakos 15 minut i ci zejdzie tylko uwazaj zeby sie nie zajechac.
Tutaj tyle moge dopowiedziec zebys zainwestował w dobre Buty do biegania bo to jest wazne.

amen20 

Wysłany: 2010-02-08, 01:25   

Witaminy powinny być zawarte w diecie, bo tak są najlepiej przyswajalne. Jeśli jednak masz duze braki to kup vitaminy firmy olimp

Komaro 

Wysłany: 2010-02-08, 15:11   

Kod:
http://www.grapplerinfo.pl/?p=3006

Nie trzeba żadnych suplementów ani diet na sam początek by być najlepszych posłuchajcie.

Kicker

Wysłany: 2010-02-08, 17:48   

Maniex_Szn napisał/a:
Zalezy co rozumiesz przez powiedzenie Troszku wygladu i siły.(Czy chcesz cwiczenia na Rzezbe/Siłe/Wytrzymałosc)

masz racje zle to sformulowalem :) potzrebuje treningu na rzezbe, sile i wytrzymalosc :)

Dzieki wszystkim za pomoc :)

yhym 

Wysłany: 2010-02-08, 18:02   

Nie da sie robic treningu na wszystko na raz -.-' Mase z tego co mowisz juz masz, wiec rob sile, chyba ze chcesz rwac lachony na szesciopak to rob rzezbe.

Kicker

Wysłany: 2010-02-08, 18:13   

to jesli mogl by ktos pomoc z treningiem na rzezbe byl bym wdzieczny :)

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2010-02-08, 18:45   

W twoim wieku tylko pompeczki, abeesy, biegi itp ogolno rozwojowe, ewentualnie jak sie uprzesz to hantelki z jakims nie duzym ciezarem. To, w tym wieku, wystarczy ci do rzezby.

Odpowiedz do tematu