Hejka! Jestem tu nowa Nazywam sié Paulina i od jakiegos czasu czytam informacje na tej stronie. Mam 15 lat i od póltora roku cwicze maarlisk Jest to wymyslone przez niejakiego Mr.Thompsona i sa w nim elementy karate i kick boxingu. Od poniedzialku bede chodzic na thai boxing, wiec sztuki walki bede mial 4 razy w tygodniu
Pytanie:
Ile razy cwiczycie w tygodniu?
Co cwiczycie?
Jak dlugo cwiczycie?
I jesli ktos ma pytanko do mnie to smialo
_________________ POT , WYSIŁEK ADRENALINA, BÓL, STARANIA,ZMĘCZENIE
WYGRANA
Ja jak narazie robie tylko ABSII i 6 weidera, bo żeby iść na judo albo jiu jitsu nie moge sie zmotywowac :)
xD
A te cwiczenia na brzuch robie od 10 miesiecy xP
A i jesteś ze szwabii? ;> Bo maarlisk to jakas niepolska nazwa chyba :P
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Pomógł: 20 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 1030 Skąd: z Polski
Wysłany: 2009-09-10, 14:35
Elo
miło widzieć dziewczynę na forum :D
Ja 4 razy w tygodniu ćwiczę kick-boxing i taekwondo , już ponad rok .
No i mam pytanie gdzie ty ćwiczysz ten maarlisk i co o tym sądzisz ??
Co, jak i gdzie kto cwiczy to mozna dowiedziec sie przegladajac poszczegolne tematy, gdzie zawarte sa o to pytania.
Ile placisz majac 2 treningi z tego maarlisk i MT??
Domyslam sie, ze skoro 4 to 2 tu i 2 tu, troche malo.
Hejka! Jestem tu nowa Nazywam sié Paulina i od jakiegos czasu czytam informacje na tej stronie. Mam 15 lat i od póltora roku cwicze maarlisk Jest to wymyslone przez niejakiego Mr.Thompsona i sa w nim elementy karate i kick boxingu. Od poniedzialku bede chodzic na thai boxing, wiec sztuki walki bede mial 4 razy w tygodniu
Pytanie:
Ile razy cwiczycie w tygodniu?
Co cwiczycie?
Jak dlugo cwiczycie?
I jesli ktos ma pytanko do mnie to smialo
Jak można zmieścić tyle emotów w tak krótkim tekście?
A i jesteś ze szwabii? ;> Bo maarlisk to jakas niepolska nazwa chyba :P
Jestem z Anglii :) Wiem ta nazwa tez mnie dobija , ale orginalna...
Rafi93 napisał/a:
No i mam pytanie gdzie ty ćwiczysz ten maarlisk i co o tym sądzisz ??
Maarlisk mam pól minuty od domu. Kocham to i po prostu nie mogę sobie wyobrazić tygodnia bez niego. Jedna rzecz która mi sie nie podoba to to ,że ćwiczymy z ochraniaczami.Dlatego ostatnio zapytałam trenera czy moge czasami przyjść i poćwiczyć bez ochraniaczy , a on że to jest very dangerous ale dobra ,więc w końcu sie zgodził zebym przychodziła w poniedziałki po lekcji.Lecz teraz plan sie zmienił bo znalazłam tajski boks a on jest w poniedziałki i środy a że w środy mam sparingi (semi contact jak narazie)a więc z poniedziałku przełoże maarlisk na wtorek ,środa sparingi pozostanie, czwartek maarlisk
no i mam nadzieję że z tajskim wszystko pójdzie zarąbiście!!!!!!!
Pimpek35 napisał/a:
Ile placisz majac 2 treningi z tego maarlisk i MT??
Domyslam sie, ze skoro 4 to 2 tu i 2 tu, troche malo.
Za maarlisk ,nie wiem dokładnie ile a za thai bixing będzie 2 funty poniżej 16 lat:)
Jeszce coś ogłaszali ,że ma być lekcja Krav Maga wieć sie na to pisze...
A w przyszłości to spróbować chcę jui juitsu ....
DrunkenMaster napisał/a:
Jak można zmieścić tyle emotów w tak krótkim tekście?
No widzisz można...nawet więcej się da
_________________ POT , WYSIŁEK ADRENALINA, BÓL, STARANIA,ZMĘCZENIE
WYGRANA