Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-11-28, 17:19 Re: Panowie Pomocy!!
Igor_00 napisał/a:
Siemanko!
Mam taki problem , wczoraj zawiesiliśmy worek bokserski w siłowni (blok, suszarnia),dzisiaj zadowolony po szkole pobiegłem do domu i zaczęłem naparzać w owy worek! Trenuje i mam pojeci co do tego ,i gdy próbowałem jakieś nowe techniki to wpadła sąsiadka i z morda do mnie ze dziecko ma na gorze i za głośno jest ,uprzejmie przeprosiłem i pożegnałem się!
Cwicze tam z paroma kolegami i dużo pracy w to włożyliśmy żeby kupić i zamontować ten worek .Panowie co ja mam zrobić żeby dalej móc sobie "walić " w worek?
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2009-11-28, 17:25
Jak wyzej. Jak nie nie widzisz ztego latwego wyjscia to olej na zasadzie 'wolnosc Tomku w swoim domku'. Wkoncu, puki nie ma ciszy nocnej to moze wam naskoczyc.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Siemanko!
Mam taki problem , wczoraj zawiesiliśmy worek bokserski w siłowni (blok, suszarnia),dzisiaj zadowolony po szkole pobiegłem do domu i zaczęłem naparzać w owy worek! Trenuje i mam pojeci co do tego ,i gdy próbowałem jakieś nowe techniki to wpadła sąsiadka i z morda do mnie ze dziecko ma na gorze i za głośno jest ,uprzejmie przeprosiłem i pożegnałem się!
Cwicze tam z paroma kolegami i dużo pracy w to włożyliśmy żeby kupić i zamontować ten worek .Panowie co ja mam zrobić żeby dalej móc sobie "walić " w worek?
Ja bym miał na nią wyjebane Co Ci może zrobić?
No ja np próbowałbym się dogadać z zwykłego szacunku do sąsiadki, może mu też o to chodzi?
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2009-11-28, 17:32
Olej starą...Ja miałem kiedyś sąsiadke,gdy jeździłem rowerem obok jej domu to psy szczekały i zabroniła mi jeździć bo powiedziała,że to budzi jej dzieci...Albo jak grałem na czymś typu takiego z klawiszami trzymanego,to miała ten sam argument.To jest parodia sąsiedztwa,ja mieszkałem w domu jednorodzinnym a i tak nie miałem za wesoło.
No to mogła tylu psów nie kupować jacy ludzie mogą być głupi.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-11-29, 12:38 Re: Panowie Pomocy!!
Batman napisał/a:
KomarGrchw napisał/a:
Igor_00 napisał/a:
Siemanko!
Ja bym miał na nią wyjebane Co Ci może zrobić?
No ja np próbowałbym się dogadać z zwykłego szacunku do sąsiadki, może mu też o to chodzi?
Szacunek? A ona do Ciebie ma? Masz pasje i to robisz, lepiej trenować coś niż latać po osiedlu i pić bro na ławce i nadzierać japę.