Siemanko!
Mam taki problem , wczoraj zawiesiliśmy worek bokserski w siłowni (blok, suszarnia),dzisiaj zadowolony po szkole pobiegłem do domu i zaczęłem naparzać w owy worek! Trenuje i mam pojeci co do tego ,i gdy próbowałem jakieś nowe techniki to wpadła sąsiadka i z morda do mnie ze dziecko ma na gorze i za głośno jest ,uprzejmie przeprosiłem i pożegnałem się!
Cwicze tam z paroma kolegami i dużo pracy w to włożyliśmy żeby kupić i zamontować ten worek .Panowie co ja mam zrobić żeby dalej móc sobie "walić " w worek?
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 681 Skąd: Polska wschodnia
Wysłany: 2009-11-27, 17:24
Eee u mnie w bolku była suszarnia(obecnie mój pokój) i była ona na samej górze więc jak może się pruć wtf?? No chyba, że faktycznie idzie duży hałas... to może u kogoś w piwnicy da radę tak samo zamontować.
_________________ Zwycięstwa nikt ci nie kupi...
Trening czyni mistrza
Igor_00, u mnie był ten sam problem jak worek był zawieszony na łańcuchach. Ktoś przyniósł jakiś sznurek , splotło się go kilka razy i teraz jak wisi na grubym sznurze to zero sprucia od sąsiadów.
To się z nimi dogadaj. Spytaj się im czy by nie wyszli czasem z dziećmi na tą godzinke wtedy kiedy ćwiczysz, tylko będziesz musiał sobie ustalić stałe godziny i dni treningów
Krav - suszarnia jest u nas na dole pod mieszkaniami i pluje sie ta baba co ma nad nami!
Kosak - ale wydaje mi sie ze to nie lancuchy tylko sam worek jak sie w niego laduje!
Jak już pisałem, u mnie to była wina łańcuchów , dowiedziałem się o tym jak zapytałem czemu worek wisi na jakichś sznurkach a nie na łańcuchach . Spróbuj może pomoże tak jak u mnie. Ja mam tą samą sytuację , worek jest w siłowni w suszarni pod mieszkaniami, w jednej z piwnic, i też pruła się baba co mieszkała nad nami - policjantka ;)
Takie są uroki mieszkania w bloku. Musisz pójść się z kobietą dogadać. Albo poporstu się na nią wypiąć i robić swoje. W ostatecznosci , ale tak już naprawde w ostatecznosci zrezygnować z worka. ;)
_________________ "Trzeba być pierwszym, najlepszym albo innym od reszty"
Pomógł: 20 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 1030 Skąd: z Polski
Wysłany: 2009-11-28, 12:30
eh tak to jest w tych blokach kupa ludzi i nic nie można zrobić , a ja to nawet piwnicy nie mam tylko ciasny schowek gdzie wszyscy trzymają rowery i wózki
Igor_00, a próbowałeś już na jakiś sznurek przyczepić , byle jaki nawet ?