NIe poleci, zalezy kto jaki masz nos mi na przyklad szybko sie krew nie puszcza. Dostalem w nos nie raz a krew pojawiala sie zadko. Oczywiscie jesli czysto ktos trafi to oczywiste ze poleci krew ale chyba nie mowimy o pelnej mocy...
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-12-07, 22:30
HeadHunter napisał/a:
NIe poleci, zalezy kto jaki masz nos mi na przyklad szybko sie krew nie puszcza. Dostalem w nos nie raz a krew pojawiala sie zadko. Oczywiscie jesli czysto ktos trafi to oczywiste ze poleci krew ale chyba nie mowimy o pelnej mocy...
Pomógł: 18 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 954 Skąd: z Polski
Wysłany: 2009-12-07, 22:33
to zależy jak się cios przyjmie , kiedyś na treningu się tak bawiliśmy w sparing bez rękawic , ochraniaczy i dostałem pięścią w twarz ale nie było żadnego śladu
Z nosem to też różnie jest , np. ja mam dosyć mocny , ale są tacy że wystarczy ich dotknąć palcem w nos i już krew leci
to zależy jak się cios przyjmie , kiedyś na treningu się tak bawiliśmy w sparing bez rękawic , ochraniaczy i dostałem pięścią w twarz ale nie było żadnego śladu
Z nosem to też różnie jest , np. ja mam dosyć mocny , ale są tacy że wystarczy ich dotknąć palcem w nos i już krew leci
Tak! To również zależy od nosa, ale jak się naparzali 10 min? Chyba, że to była szarpanka za bluzki.
Konan Pomógł: 2 razy Dołączył: 31 Maj 2009 Posty: 170
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2009-12-10, 20:09
KomarGrchw, jakis poziom kultury obowiazuje!
Wiekszosc tekstow olewam, ale przystopuj troche bo za nastepny taki tekst wyjatkowo sie pofatyguje zeby dac ostrzerzenie.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski