Umawiasz się na solówke mimo tego, że nie umiesz walczć myślisz, że będziesz Chuck Norrisem jak tu Ci ktoś coś napisze? Sorry, ale naprawdę to co zrobiłeś to było głupie Czemu ludzie nie myślą?
Solówki do 15 lat często kończą się przed 40 sekundą. O tym co pisał ten temat to nie będę się wypowiadał Szkoda, że niektórzy ludzie rzadko używają mózgu
_________________ MUAY THAI...
"Bez trenera nie będzie z Ciebie fightera" :D
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-12-05, 11:49 Re: panoWie poMocy !:
Penny napisał/a:
witam MAm Pilna Sprawe Jutro O god 3 mam solówke z gościem . po 1 Chodzi mi o To Czy przyjśc z Kolega bo on podobno z Kolega przyjde .
Jaki zal. Ile masz lat? Pewnie koło 5. Żal człowieku. Najebią cie tak że twoja morda będzie kwadratowa. Napisz chociaż ile czasu wytrzymałeś (o ile będziesz w stanie). Po tej solówce pewnie będzie i zgrzytanie zębów.
Nie zawsze solówki do 15 lat kończą się przed 40 sekundą. Kiedyś byłem świadkiem solówy 14 latka i 15 latka i lali się do 1 krwi. Trwało to ponad 10 minut.
_________________ Jedziesz, jedziesz trzymasz gardę
rękawice pięści masz twarde jak skała
ciężka ręka ze stali szczęka
Nie cackaj się z nimi nie baw
[quote="zalewa"]Kiedyś byłem świadkiem solówy 14 latka i 15 latka i lali się do 1 krwi. Trwało to ponad 10 minut.[quote] To musiałabyć jakaś szarpanina Bo krew się leje już po 1 uderzeniu w nos i drugi na poprawe i już mam twarz we krwi
Nie zawsze solówki do 15 lat kończą się przed 40 sekundą. Kiedyś byłem świadkiem solówy 14 latka i 15 latka i lali się do 1 krwi. Trwało to ponad 10 minut.
14 latek z 15 latkiem grali w pieniążka
_________________ "Wysiłek włożony na treningach jest wprost proporcjonalny do uzyskanych wyników"
Wtedy sam byłem pod wrażeniem. Tłukli się po mordach przez 10 min i nikt nie przestawał. Cały czas w stójce. W nos nikt mocno nie dostał więc to długo trwało. Skończyło się tak że sobie z bani wywalili i jednemu czoło poszło. Miałem nawet filmik z komórki kolegi, ale wszyscy je pousuwali bo ktoś nadał że mój kumpel ma filmik, po czym obejrzeli go nauczyciele i był przypał. Resztę filmów wszyscy pousuwali bo się bali, ale może jeszcze ktoś go ma to bym go tu wstawił. Jednak swoją drogą to racja że większość ciosów to były cepy, ale dość mocne. A najlepsze to było to że pokłócili się o to że jeden drugiemu dla zabawy na chwile zabrał piłkę i uciekł.
_________________ Jedziesz, jedziesz trzymasz gardę
rękawice pięści masz twarde jak skała
ciężka ręka ze stali szczęka
Nie cackaj się z nimi nie baw
Miałem nawet filmik z komórki kolegi, ale wszyscy je pousuwali bo ktoś nadał że mój kumpel ma filmik, po czym obejrzeli go nauczyciele i był przypał. Resztę filmów wszyscy pousuwali bo się bali
Rutynowa sytuacja z każdej szkolnej solo/zadymy, z czasów gimnazjum miałem około 4 takich akcji
A najlepsze to było to że pokłócili się o to że jeden drugiemu dla zabawy na chwile zabrał piłkę i uciekł.
hehe uroki szkoły kiedyś kumple ze szkoły poszli na solówkę bo zaczeli się kłócić kto jest lepszy w piłkę nożną jak teraz sobie przypominam to pełno było takich akcji hehe
_________________ Jeśli walczysz, rób to z honorem