Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-12-05, 20:24
seNZ napisał/a:
Czyli Shidokan będzie mi pasował. A długo trzeba trenować, żeby osiągnąć jakiś tam poziom?
Dzięki za pomoc.
Shidokan to trening przerkojowy głównie pod formułę MMA. Shinra Ci już wyjaśnił wszystko, łatwiej Ci pójdzie jak na przekrojówkę przychodzisz już z jakimś zapleczem.
Pomógł: 18 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 954 Skąd: z Polski
Wysłany: 2009-12-05, 20:24
fakt , co ci będzie pasować to nie wiadomo . Postępy zalezą od tego czy będziesz solidnie trenował , no i czy będziesz to lubił , ale u każdego przychodzą inaczej
jednak pamiętaj że co byś nie trenował to po miesiącu trenowania nie będziesz super wojownikiem
shinra, no fakt , dzisiaj jestem jakiś rozkojarzony
Z twoim wzrostem i niską wagą można zdobyć "coś" w jakiś zawodach bo w 99% każdy by był od ciebie niższy i byś miał przewage w zasięgu. Zastanów sie nad czymś w stójce nie jak shidokan z elementami innych stylów. Jakieś karate O. albo kk kick boxing był by dobry albo mt.
_________________ He was the perfect warrior, cold and ruthless! He lived by has strength alone! Uninhibited by foolish emotion...
Właśnie kiedyś kolega mi wspomniał coś podobnego, żebym zapisał się gdzieś, żeby potrenować, bo mam duży zasięg ramion i mam długie nogi. Coś w tym może jest.
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-12-06, 14:04
Telesik napisał/a:
Z twoim wzrostem i niską wagą można zdobyć "coś" w jakiś zawodach bo w 99% każdy by był od ciebie niższy i byś miał przewage w zasięgu. Zastanów sie nad czymś w stójce nie jak shidokan z elementami innych stylów. Jakieś karate O. albo kk kick boxing był by dobry albo mt.
Ja proponuje Ci tak, żebyś pochodził trochę na kick albo mt a potem na shidokan podajże w tym klubie też jest sekcja oyama albo mt. A potem możesz będziesz wielką gwiazdą WEC ;)