Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Początek. :]
Autor Wiadomość
Komaro 

Wysłany: 2009-12-05, 20:24   

seNZ napisał/a:
Czyli Shidokan będzie mi pasował. A długo trzeba trenować, żeby osiągnąć jakiś tam poziom? :-P

Dzięki za pomoc. :-)

Shidokan to trening przerkojowy głównie pod formułę MMA. Shinra Ci już wyjaśnił wszystko, łatwiej Ci pójdzie jak na przekrojówkę przychodzisz już z jakimś zapleczem.

Rafi93 
Kick Boxing/Judo

Wysłany: 2009-12-05, 20:24   

fakt , co ci będzie pasować to nie wiadomo . Postępy zalezą od tego czy będziesz solidnie trenował , no i czy będziesz to lubił , ale u każdego przychodzą inaczej ;-)
jednak pamiętaj że co byś nie trenował to po miesiącu trenowania nie będziesz super wojownikiem ;-)

shinra, no fakt , dzisiaj jestem jakiś rozkojarzony :-P

seNZ

Wysłany: 2009-12-05, 21:00   

Okej, dzięki wszystkim za pomoc. :-)

Telesik 
Kill Them All

Wysłany: 2009-12-05, 22:36   

Z twoim wzrostem i niską wagą można zdobyć "coś" w jakiś zawodach bo w 99% każdy by był od ciebie niższy i byś miał przewage w zasięgu. Zastanów sie nad czymś w stójce nie jak shidokan z elementami innych stylów. Jakieś karate O. albo kk kick boxing był by dobry albo mt.

seNZ

Wysłany: 2009-12-05, 23:06   

Właśnie kiedyś kolega mi wspomniał coś podobnego, żebym zapisał się gdzieś, żeby potrenować, bo mam duży zasięg ramion i mam długie nogi. Coś w tym może jest. :-P

Komaro 

Wysłany: 2009-12-06, 14:04   

Telesik napisał/a:
Z twoim wzrostem i niską wagą można zdobyć "coś" w jakiś zawodach bo w 99% każdy by był od ciebie niższy i byś miał przewage w zasięgu. Zastanów sie nad czymś w stójce nie jak shidokan z elementami innych stylów. Jakieś karate O. albo kk kick boxing był by dobry albo mt.

Ja proponuje Ci tak, żebyś pochodził trochę na kick albo mt a potem na shidokan podajże w tym klubie też jest sekcja oyama albo mt. A potem możesz będziesz wielką gwiazdą WEC ;)

Odpowiedz do tematu