Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Pokaż swój Talent!
Autor Wiadomość
jtmt

Wysłany: 2010-07-15, 16:27   Pokaż swój Talent!

Witam wszystkich forumowiczów i pasjonatów sztuk walki. Chciałbym was zaprosić do nowo powstałego serwisu www.jatezMamTalent.com Serwis ma na celu pokazanie, że nie tylko ludzie z telewizji mają talent. Każdy z nas może się nagrać i umieścić (przy pomocy naszego uploadera lub linka youtube.com) swój filmik na naszej stronie. Przygotowałem nawet dla was specjalny dział. Kto wie, może dzięki temu zyskasz sławę i pieniądze!? U nas jedynym ograniczeniem jest tylko Twoja wyobraźnia.
Z myślą o stałych użytkownikach naszego serwisu postanowiłem przekształcić stronę w mały serwis społecznościowy. Dzięki temu możesz tworzyć grupy, poznawać nowych ludzi, dodawać znajomych, pisać z nimi, oceniać ich talent itp.

Ps. Jestem bardzo biednym studentem, który nie ma pieniędzy na reklamę innego rodzaju a chce coś osiągnąć w życiu (jak każdy). Mam nadzieje że władze forum okażą wyrozumiałość i nie usuną od razu tego tematu. Z góry dziękuje! Jarek.

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2010-07-15, 18:07   

Sciemniak umny to wyrozumialy tysz bede (odpowiadam za siebie) i zaproponuje tylko przeniesienie do baru ;)

Inna sprawa, ze nawet jezeli zamiarem autora strony bylo dzialanie w kierunku jaki sugeruje nazwa to i tak mu nie wyszlo ;/

grabarz 

Wysłany: 2010-07-15, 18:44   

no niestety, kolejny portal z "śmiesznymi" filmikami ....

jtmt

Wysłany: 2010-07-15, 19:02   

hey fajnie że oceniacie mój serwis. Postaram sie usunąc niektóre głupoty... (nie siedze cały czas przed komputerem i czasami ktos może doda coś co w ogóle nie można nazwac talentem). Niestety co do reklamy to prawda... na razie stac mnie tylko na serwer i reklamy google... Wszystkie wasze sugestie, pomysły będą dla mnie cenne ;)

michal_5_fcb 
FC Barcelona

Wysłany: 2010-07-15, 21:12   

Rzeczywiście! Widzę, że ludzie wrzucają na stronkę tylko śmieszne filmiki co mija się z ideą strony.
jtmt napisał/a:
Postaram sie usunąc niektóre głupoty

Tam (z tego co widziałem) wszystkie filmy to głupoty nie mające nic z założeniem strony. Na stan obecny to taki drugi joemonster ;-)
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2010-07-15, 21:46   

Raczej jak szafa ;)

Wylapalem tam ze dwa filmiki do tematu, reszta to smiec.
Ale podejzewam, ze to dopiero jeden z pierwszych (jak nie pierwszy) dni dzialanosci, wiec nie ma co sie dizwic.
Na poczatku mnustwo takiej roboty czeka jtmt. Ale mysle ze po 2 miechach powinnos ise nieco uspokoic.
Jesli chodzi o reklame to moze spróbuj, nagrac taki krotki filmik reklamujacy na YT. Niby to niewiele, ale zawsze cos. Droga pantoflowa sie rozejdzie.

jtmt

Wysłany: 2010-07-15, 21:50   

hmm zamieszczając bądź filtrując filmiki wzoruje się na programie Mam Talent. Tam też było dużo głupot... ale to się sprzedawało! Niestety ale taka jest prawda że oglądalnośc, liczba odwiedzin odgrywa największą role.

Ps. Dziękuje za rade! postaram się coś zmontowac, a owoc tej pracy zamieszcze na forum ;)

grabarz 

Wysłany: 2010-07-16, 08:26   

To może po prostu zrób oddzielny dział dla takich filmików np. znalezione talenty w sieci, albo śmieszne talenty ;p

jtmt

Wysłany: 2010-07-16, 09:57   

już jest tam taki dział ;) Macie jeszcze jakiś pomysł na reklamę?

halo22 
Bjj

Wysłany: 2010-07-16, 11:39   

Bannery na inne strony, filmik na youtube jak już ktoś mówił(tylko żeby był dobry - jeśli sam nie potrafisz zrobić takiego, to zwróć się do kogoś na jakieś stronce), buttony do sygnaturek, później reklamy w jakiś małych radiach i telewizjach - wg. mnie to najlepsze sposoby reklamowania. CO do strony - pomysł świetny, poczekam aż poprawisz wykonanie :)

michal_5_fcb 
FC Barcelona

Wysłany: 2010-07-16, 13:41   

Kiedyś znałem takiego kolesia co za free robił banery całkiem dobre. Jak znajdę kontakt to Ci napisze na PW. Bo robił za free i naprawdę fajne.
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"

Odpowiedz do tematu