Witam :) Mam na imie mateusz mam 14 l. Mieszkam za granica polski juz od ponad 3 lat i pierwszy raz mi sie zdazyla taka sytuacja : Bylismy w grupce w parku, bylo to niedaleko centrum, podbil do mnie jakis angol w polowie pijany i na dragach.(Koles wyzszy ode mnie o glowe i starszy o jakies 4-5 lat) Zaczal pierdoli* cos ze ja mowilem ze on ma HIV, koles podszedl do mnie i wywalil mi z bani (I tak nic nie poczulem) chcial sie bic caly czas, probowalem go uspokoic i wgl, ale podeszla jego kolezanka (tez juz nawalona i nacpana) zaczela mnie ciagnac za sznurek od bluzy, udalo mi sie jakos wyrwac. I zaczelem spieprzac bo nie chcialem zarobic po ryju. Koles za mna gonil przez jakies kilka minut, byla glowna ulica miasta jak mnie dopadl, chcial mi zajeba* jeszcze raz z glowki ale nie wtrafil. Mialem duze szczesci ze obok przechodzili moi znajomi i kazali temu angolowi spierdala* Wtedy on sie odpierdol**. Dostal bym wpiernicz od kogos starszego na srodku chodnika gdzie szlo duzo ludzi i nikt nie zareagowal, ale mniejsza o to. Chcialbym sie dowiedziec co zrobic nastepnym razem w takiej sytuacjii. Potwornie sie wystraszylem, zawsze unikam chodzenia po nocy ale ta sytuacja zdazyla sie w bialy dzien ok 14. Prosze dajcie mi jakies porady, wskazowki co robic nastepnym razem. Dzisiaj mi sie posczescilo bo spotkalem kolegow ale wole se nie wyobrazac co by sie stalo gdybym ich nie spotkal ...
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2010-12-28, 00:55
Jak Cię ćpun dogonił ?
matthew962 napisał/a:
gdzie szlo duzo ludzi i nikt nie zareagowal, ale mniejsza o to.
Ludzka mentalność poza tym Ty sam nie zareagowałeś.
To,że Cię nie trafił z dyńki lub,że Cię to nie bolało to powinno dodać Ci skrzydeł,że zasraniec ani nie ma siły,ani celności lecz psychika płata różne figle.
matthew962 napisał/a:
wskazowki co robic nastepnym razem.
Spierdalasz jak najszybciej w teren,albo walisz go w pysk,sam musisz się przełamać.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
hehe ja bylem na wakacjach i teraz tez jade do takiej wsi kolo warminster ale to tak poza temabem
W biały dzien? A gdzie ten sławny angielski monitoring..ale hoy z tym
Co masz zrobic.. nie wiem jesli nie umiesz sie bic to uciekaj..nie polecam zadnych sprzetów..palniesz typa po zebrach i wiecej bedzie z tego problemow niz pozydku...Kup sobie gaz albo zapisz sie na sekcje proste
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
Wlasnie niewiem co mi sie stalo. Nigdy nie lubialem sie bic ale w szkole np. w ostatecznosci czsami sie bilem, a wczoraj niewiem wystraszylem sie albo cos bo niewiem dlaczego mu nie oddalem .
[ Dodano: 2010-12-28, 00:03 ]
Nightmare : A orientujesz sie moze gdzie i w jakiej cenie moge dostac ten gaz w UK ? Zawsze lepsze to cos niz nic.
Ja psychologiem nie jestem ale mogla wplynac na to wiele czynnikow np ze nie spodziewales sie ataku ze nie bylo to w twojej okolicy itp itd..Najbardziej prawdopodobne jest to ze sie wystraszyłes..a stach ma wielkie oczy i trzeba bylo bic,kopac grysc i co sie tylko da :D
Nie przejmuj sie i zyj dalej na pocieszenie ci powiem ze jeszcze wiele przypałów przed toba
Edit Gaz pewine w jakims sklepie ze sprzetem jak np u nas militaria albo Ebay czy co wy tam macie
Taa :D Napewno jeszcze duzo przypalow :) W sumie to prawda nigdy bym sie nie spodziewal ze mnie ktos zaatakuje w centrum miasta, wracalem juz o roznych porach do domu przez rozne dziwne miejsca ale jeszcze mnie nikt nigdy nie zaatakowal tylko dzisiaj jakos tak pechowo : /. Ale wlasnie przeczytalem ze gaz pieprzowy jest nielegalny w anglii : ( Trzeba bedzie poszukac czegos innego.
_________________ MaTT
Wysłany: 2010-12-28, 01:16
Porozmawiaj z rodzicami o tym.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Ze starszymi to nie zabardzo o tym. Oni na to duzo nie poradza. Nawet jesli na policje zadzwonia to co mi z tego, policja i tak ich nie znajdzie. Wiec to rozwiazanie odpada. Ja szukam dobrego sposobu jak wyjsc z takich tarapatow zwyciezko nastepnym razem.
Wysłany: 2010-12-28, 01:35
Nightmare, hejtuje? Jakby do Ciebie ćpun bez żadnego powodu podszedł i chciałby Cię pobić to z kim byś o tym pogadał ? Poza tym Ty mu piszesz,żeby się na sw zapisał,ale przecież problem ma rozwiązać na poczekaniu,a na sw trzeba poświęcić "trochę" czasu.
matthew962, wiadomo że policja nie,bo pewnie nawet śladu nie ma i oni gówno na to poradzą,ale zawsze dobrze jest pogadać z opiekunem,dać upust emocjom.
Nightmare, hejtuje? Jakby do Ciebie ćpun bez żadnego powodu podszedł i chciałby Cię pobić to z kim byś o tym pogadał ? Poza tym Ty mu piszesz,żeby się na sw zapisał,ale przecież problem ma rozwiązać na poczekaniu,a na sw trzeba poświęcić "trochę" czasu.
matthew962, wiadomo że policja nie,bo pewnie nawet śladu nie ma i oni gówno na to poradzą,ale zawsze dobrze jest pogadać z opiekunem,dać upust emocjom.
Spoko..na tamta chwile wydawalo mi sie to troche niedorzeczne w aspekcie obrony przed typem a nie psychicznej ktora opisales wyzej.
Problemu na ta chwile raczej nie ma bo typa prawdopodobnie juz nigdy w zyciu nie spotka a nawet jesli to go nie bedzie pamietał (z opisu miał juz ładnie) a nawet jesli to co moze zrobic innego niz uciec lub sie bic ?