Wysłany: 2009-12-22, 19:22 Problem z godzinami treningów
Witam wszystkich.
Mam pewien problem od nowego roku zaczynam staż w ZUS-ie w Gryfinie (miejscowość nie opodal Szczecina). Prace kończyć będę o 15 a chciałbym uczyć się boksu tajskiego w Szczecinie tyle że treningi zaczynają się o 17 (Nak Muay) :/
W związku z czym nie zdążył bym dojechać na czas. Czy ktoś z was mógłby mi polecić jakąś inną szkołę muay thai w Szczecinie
Napisałem w przyjacielu Google.pl hasło " Szczecin Muay Thai " i wynik wyszukiwania (oprócz klubu Nak Muay ) jest taki http://www.kunpoldam.com/ Sprawdz czy to jeszcze funkcjonuje bo ja w Szczecinie nie mieszkam więc nie wiem :>
_________________ "Trzeba być pierwszym, najlepszym albo innym od reszty"
Ja również wpisywałem takie hasło i tutaj mój błąd bo nie wspomniałem że natrafiłem na kunpoldam jednak żadnych opinii na temat tej szkoły znaleźć nie mogę. Zadzwonić w sumie nie zaszkodzi i sprawdzić czy dalej coś się tam dzieje ( bo ich strona internetowa wygląda jakby nic się tam już nie odbywało).
A czy ktoś ze Szczecina mógłby wypowiedzieć się na temat poziomu nauczania MT w klubie TOP TEAM [