Wysłany: 2011-02-12, 23:44 Problem ze skokami wagi
Witam! Od jakiegoś czasu mam taką sytuację, że w ciągu może 3-4 dni mogę przytyć z 2 kg, potem w ciągu dnia czy może dwóch stracić 2 kg, potem np mieć 3 więcej, a potem 3 mniej. Nie wiem od czego to się robi. Czy to jest normalne, czy też powinienem się tym martwić? Nie wiem, czy to istotna informacja, ale mam gdzieś może ze 169 nie całe wzrostu, waga ostatnio ok 69.5 (dzisiaj po treningu z kolegą (czyli takim raczej mało intensywnym) 66-67 około. 17 lat (prawie xD). W dni robocze mam 2-3 treningi sw (+1 w sobote), więc czy to może mieć coś wspólnego z tymi skokami wagi? Ostatnio lubię pojeść czekoladę, więc chyba nie powinienem chudnąć aż tyle ile chudnę...
różnica 1kg to norma. ale reszta może mieć wpływ błędna waga. Dopóki drastycznie nie rośnie lub nie spada nie ma czym się przejmować
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
witam wszystkich jestem nowa i bardzo się ciesze ze mogę do was dołączyć trenuje boks od 4 miesięcy i wciąga mnie coraz bardziej chce dołączyć nogi i parter odezwę się po 9;00 teraz pędzę na trening