Mam 14 lat. Chciałbym zacząć trenować MMA ale nie wiem czy nie jestem za młody. Czy może w moim wieku najlepiej zacząć trenować coś innego np. : judo?
Proszę o w miarę szybką odpowiedź na pytanie.
to zapisz się na boks/MT albo jakiś chwytany na te 2 lata a potem do klubu MMA będziesz miał b.dobre podstawy przez co będzie Ci łatwiej później.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Mam jeszcze jedno pytanko czy ktoś z Was wie coś o klubie mma fight club mad dogs gdynia? Czy ten klub ma dobrą renomę i można w nim naprawdę coś osiągnąć?
Renomy nie ma żadnej i w ogóle nie bardzo wiadomo kto zacz. Nawet na stronie internetowej nie podali podstawowej informacji, czyli kto prowadzi treningi.
Jak by powstała odpowiednia sekcja to wolałbym chodzić do Waszej akademii ( chociaż trochę daleko ale cóż) ale prawdopodobnie od września będę mieszkał w Gdyni więc próbuję się gdzieś tam rozglądać za jakimś MMA.