Witam, u mnie w okolicy nie ma możliwości trenowania żadnego z SW, można jakoś się wyuczyć czegokolwiek na filmikach instruktażowych, aartykułach, książkach? :)
no i po co pisać to kilkakrotnie, autor chyba nie jest jakiś nie pełno sprytny, aby nie umieć przeanalizować maksymalnie 2 wyrazów
oczywiście, że nie można
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
no i po co pisać to kilkakrotnie, autor chyba nie jest jakiś nie pełno sprytny, aby nie umieć przeanalizować maksymalnie 2 wyrazów
oczywiście, że nie można
Mawashi napisał/a:
oczywiście, że nie można
właśnie po co pisać kilkakrotnie XD
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-05-17, 19:11
Majkel napisał/a:
To chyba nie znasz użytkowników tego forum ;) Tu powtórzysz nawet 100razy i tak zrobi po swojemu.
Jak ktos ma problemy z logicznym mysleniem to na to juz nic nie poradzimy i twoja wypowiedz jest nieco krzywdzaca dla uzytkownikow forum, bo tacy do ktorych nie dociera to z reguly osobniki kilkukrotnych odwiedzin, ktore zadaja pytanie oczekujac odpowiedzi wygodnej dla siebie a nie prawdziwej.
Co do powtarzania, to nie mam nic przeciwko, jezeli powtarzamy aby cos jeszcze dodac w temacie (lub przyuczyc jak kozystac z szukajki), bo w ten sposob dana osoba ma sowisty 'upewniacz', ale jesli chodzi o przepisanie tego co jest pietro wyzej to juz sensu nie widze.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski