Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Pytanie!?
Autor Wiadomość
Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2011-10-14, 17:42   

PoKeR napisał/a:
troche drogi klub :) mialbym blizej po 1 i po 2 taniej do nastuli chodzic. zwlaszcza ze chce isc z kolega i bedzie moim sparing partnerem bo z jakimis dryblasami wolalbym sie nie sparowac. a zwlaszcza ze mam 3 typkow do naje*** ktory sa po silowni i po mma. i zastanawia mnie styl wlasnie na ulice bo ja na zawody sie nie nadaje :)

trenując pod zawody będziesz lepszy na ulicy niż nie trenując nic :mrgreen:
umiejętności i doświadczenie wzrosną :mrgreen:

a po za tym jeśli chodzi o sparing-partnerów, to warto sparingować się z różnej maści i różnej wielkości partnerami, bo na ulicy nie wiesz czy spotkasz się z kolesiem który waży 70kg i 175cm tyle samo co twój znajomy :lol:

MuayThai Fight 

Wysłany: 2011-10-15, 12:32   

To ja już Ciebie nie rozumiem. Piszesz nam, że masz trzech typów do, cytuje "naje*****" i że są po mma i po siłce, a póżniej że ty ich "naje******" więc jak ich masz "naje***" skoro ty nie ćwiczysz mma, a oni tak? I w dodatku jak sam to określiłeś są po siłowni. Idż do tego klubu tam Ci na pewno doradzą dobry klub gdzie masz pójść i gdzie będzie tanio. Ostatnio u nas w klubie typek przyszedł i pytał się trenera co wybrać, czy mma, czy muay thai i takie tam. Więc idż i się dowiedz ;P :] Pozdro. AA A co do rzeżby to ile masz lat? bo dopiero powinieneś zaczać tak około, bądż najlepiej po 19 roku życia, bo wtedy organizm kończy "rosnąć", a inaczej jak chesz to ćwicz, tylko zobaczysz jakie będą nie miłe tego skutki jak się powykrzywiasz, i jak Cię kręgosłup będzie bolał.

Batman 

Wysłany: 2011-10-16, 12:36   

Mogę prosić moderatorów o zamknięcie tego tematu? I o każdy taki kolejny temat zamykać. Nawet nie wiem po co forumowicze tu odpisują na takie tematy.

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2011-10-16, 13:08   

MuayThai Fight napisał/a:
bo dopiero powinieneś zaczać tak około, bądż najlepiej po 19 roku życia, bo wtedy organizm kończy "rosnąć", a inaczej jak chesz to ćwicz, tylko zobaczysz jakie będą nie miłe tego skutki jak się powykrzywiasz, i jak Cię kręgosłup będzie bolał.

Prosiłbym o nie powielanie takich bzdur.
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

MuayThai Fight 

Wysłany: 2011-10-18, 01:06   

Boruta napisał/a:
MuayThai Fight napisał/a:
bo dopiero powinieneś zaczać tak około, bądż najlepiej po 19 roku życia, bo wtedy organizm kończy "rosnąć", a inaczej jak chesz to ćwicz, tylko zobaczysz jakie będą nie miłe tego skutki jak się powykrzywiasz, i jak Cię kręgosłup będzie bolał.

Prosiłbym o nie powielanie takich bzdur.

To nie żadne głupoty, tak mi doradził lekaż rodzinny, który według mnie lepiej się zna od Moderatora Boruty ? Albo on się mylił... Ale powinno się ćwiczyć dopiero wtedy kiedy organizm kończy rosnąć.

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2011-10-18, 01:44   

Ech. Problem dotyczy jeśli juz tylko ćwiczeń w których ciężar odziaływuje w dół kregosłupa. Takich jak przysiady ze sztangą, czy wyciskanie sztangi siedząc. Niewskazane jest też stosowanie zbyt dużych obciążeń.
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

PoKeR

Wysłany: 2011-10-18, 17:56   

dobra zamknijcie juz temat.juz wszystko wiem nie potrzebne mi SW mam swoich kolegów i rodzinę szczęśliwych bejzboli

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2011-10-18, 18:34   

PoKeR napisał/a:
dobra zamknijcie juz temat.juz wszystko wiem nie potrzebne mi SW mam swoich kolegów i rodzinę szczęśliwych bejzboli

jaki post :-P pewnie masz swoich nożowników, nożycowców

PoKeR

Wysłany: 2011-10-18, 18:48   

mam i nie chcialbys wiedziec co by z toba zrobili

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2011-10-18, 19:30   

PoKeR napisał/a:
mam i nie chcialbys wiedziec co by z toba zrobili

straszysz mnie przez kawałek kabelka :?:
nie bądź cybercholikiem i wyjdź na zewnątrz i spójrz jaki ten świat jest piękny :mrgreen:

Rafi93 
Kick Boxing/Judo

Wysłany: 2011-10-18, 22:17   

ostatnio jakiś syf na tym forum :->

Odpowiedz do tematu