Ale panowie! OBCISŁE bokserki :D
Luźne bokserki w lato dla sportowca to samobójstwo
Ogólnie to kwestia przyzwyczajenia.Do +8 lat nosilem zawsze slipy, nagle jep-przęłom i na slipy nawet nie spojrzę
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Zresztą bokserki są niebezpieczne :P czasem zdarza się ze coś z nich wypada :P i to w nieodpowiednich miejscach np u koleżanek w pokoju na obozie sportowym :P
serio a co
klejnoty
korale, koraliki
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-05-20, 12:53
Do szkoły i na treningi noszę slipy a w domu i jak gdzieś ide bokserki.
ciebie nikt nie pyta co nosisz tam i tam [jeśli się mylę, to zacytuj kto cię pytał...], autor tematu o co innego pytał
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-05-20, 15:20
Mawashi napisał/a:
Ziomek napisał/a:
ciebie nikt nie pyta co nosisz tam i tam [jeśli się mylę, to zacytuj kto cię pytał...], autor tematu o co innego pytał
Racja ale polecam ten sposób. W lużnych bokserkach na treningu ? Zgroza xP.
Zależy komu wygodniej nosić slipy lub bokserki. Oczywiśnie napewno chłopacy czują się bardziej mężnie w bokserkach ^.^ ale i tak to nie ma różnicy zależy komu wygodniej w końcu nikt nie będzie nam w spodnie zaglądać.
O jeny... Dajcie mu żyć, nie przesadzajcie, przecież dużo osób pisało swoje zdanie to i on je napisał, ma do tego prawo, nie bądzcie do niego tak uprzedzeni
Ostatnio zmieniony przez Batman 2010-05-20, 20:20, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-05-20, 20:16
Mawashi napisał/a:
serio a co
jajka
Batman napisał/a:
to i ona je napisał
Geniusz sam w sobie;)
Co do gaci to jest taka anegdota(?):
Faceci dzielą się na dwie kategorie:
- tych co noszą bokserki
- tych co noszą slipki
O ile ci pierwsi mają coś do ukrycia, to ci drudzy łudzą się, że mają się czym pochwalić...
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski