Trenuj z nami styl tsunami bo my jesteśmy Ziomkami.
Kiedy Wy przestaniecie? To już jest nudne.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Witam serdecznie,
jestem tu nowa. Interesuję się sportem i sztukami walki. Mam do Was sporo pytań dotyczących moich treningów więc nie dam się wam nudzić
Wysłany: 2010-09-08, 16:20
Siemasz. Jestem Łukasz. Od piątku mam zamiar zacząć trenować Boks, oraz Muay thai. Interesuję się sportem kontaktowym. Tak jak koleżanka wyżej też posiadam dosyć sporą ilość (dla was nuubskich, dla mnie dosyć ciężkich i trudnych) pytań :). Peeacceee!
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-09-08, 16:56
Może w końcu jakaś dziewczyna na dłużej zostanie na forum? Bo jak dotychczas to pojawiały się zadawały dwa pytania i tyle je było widać
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Witam wszystkich :) Jestem tu nowy i liczę na waszą pomoc :D Mam zamiar zacząc trenować kick boxing lub cos co poprawi moja sprawność i wytrzymałość :D OBecnie mieszkam w Lublinie (tam studiuje) i chcialbym sie dowiedzieć gdzie jest jakaś dobra szkółka kick boxingu :D jeszcze raz wszystkich pozdrawiam :)