Siema. Na imię mi Maciej, lat 16. Nic nie trenuję, bo nie mam za co i gdzie (jak to widnieje w podpisie). Co nie znaczy że nie chciałbym- wręcz przeciwnie. Dlatego się tutaj zarejestrowałem. Ogólnie ze sportami walki miałem tyle wspólnego, że zdarzyło się parę razy dostać po twarzy. :)
SW to nie jest moje główne "zainteresowanie", raczej coś co umila mi czas. Głównie interesuje się piłką nożną i militariami (airsoft w szczególności).
Jeśli miałbym coś robić w kierunku to zacząłbym na pewno od siłowni i nauczenia się jak w ogóle przywalić w worek, hehe.
Witam wszystkich!
Mam na imię Mateusz, niedługo będę mieć osiemnastkę
Interesuję się sportami walki, trenuję w domu bo nie mam za co iść na siłke lub do jakiegoś klubu... tak bywa, ale to zmienię :) Interesuję się boksem, MMA, ogólnie to aktywność fizyczna daje mi się wyżyć :), trochę stuntuję. Wpadłem na ta stronę i muszę przyznać totalny respekt, super strona zawiera wszystko co mnie interesuje :)
Witam jestem na stronie kilka miesięcy ale jakoś nie miałem się okazji przedstawić
Nazywam się Krzysiek i w czerwcu będę miał osiemnastkie mieszkam w Płońsku
chodżę do I klasy Technikum informatycznego.Od wielu lat interesuje się sztukami walki oraz ogólnie sprawnością fizyczną (bieganie, siłownia le parkour ).
przez długi czas nie miałem możliwości trenowania SW w klubie.Przez długi czas trenowałem w domu , lecz dużych efektów to nie dawało Ale na szczęście teraz już mam możliwości od 4 miesięcy trenuje boks 3 razy w tygodniu,za kilka miesięcy planuje dodać jakieś karate czy coś, ale to się zobaczy .
moim największym idolem i autorytetem jet legenda SW Bruce lee.
W przyszłości chciał bym walczyć zawodowo w formule MMA.
lecz nie wiem czy nie jestem już za stary ale jak to się mówi, dla chcącego nic trudnego
_________________ “Jeśli ci mówię, że jestem najlepszy, myślisz że się przechwalam. Jeśli ci jednak mówię, że nie jestem najlepszy, wiesz że kłamię”
Witam wszystkich. Mam na imię Ania, we wrześniu skończę 17 lat. Mieszkam we Wrocławiu i tam też trenuję Muay Thai od 1,5 roku. Poza tym interesuję się MMA oraz koszykówką. Miło mi Was poznać.
_________________ Jeśli nie masz po co żyć, znajdź coś, w imię czego gotów byłbyś umrzeć. / 2pac
na studia idę do Wrocka za kilka miesięcy i mam dylemat między ogarnięciem Boi BJJ Team albo Punchera. Możliwe, że będziemy mieli przyjemność razem trenować