Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2008-02-12, 20:15 TUTAJ SIE WITAMY!!!
Witam wszystkich nowych i "starych" userów. Po dluzszym zastanowieniu z Tycho doszlismy do wniosku ze bedzie jedno miejsce do witania sie!!! A wiec prosimy wszystkich NOWYCH zeby witali sie tutaj i nie zakladali nowych tematow.
Pozdro od Masterkilla:)
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "
no to ja będę drugą osobą ;) jestem Michał, różnie na mnie mówią, ale przyjmijmy, że Kuciu. trenuję od paru miesięcy jiu-jutsu i judo, ale myślę o poszerzeniu repertuaru o coś stricte uderzanego ;)
jestem człowiekiem, który lubi pytać, więc mam nadzieję, że tutaj będę miał możliwość rozjaśniać swoje liczne wątpliwości :D zwłaszcza, że w kwestiach treningu czuję się dość zielony ;)
Witam, nazywam się Piotrek ale wołają na mnie Misiek, zainteresowałem się MT, od stycznia zacząłem uczęszczać na treningi, mam nadzieję, że na forum znajdę odpowiedzi na wszystkie pytania, jakie mi przyjdą do głowy :D
siema wszystkim. napisze tylko że trenuje zapasy styl wolny juz 11 rok leci plus jakieś 4 lata siłowni...interesuje sie ogólnie sw nie bede ukrywał że głównie pod ulice