Wysłany: 2010-03-19, 10:42
Od roku śmigam wcześniej karate/KB a teraz Muay Thai i zapasy, po drodze mały epizod z bjj ale zabrakło pieniędzy na dojazdy. Trochę żałuje, że dosyć późno zacząłem.
Aikido(niestety ;/) 12-13 lat.Teraz nic, ale od pon. ide na boks i KB, a silka pewnie od 15 bd Jeszcze daaawno temu było trochę BJJ i karate, ale to krotko i maly bylem bardzo
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Gdzieś już chyba taki temat widziałem ;P... półtora roczny trening Taekwondo na przełomie gimnazjum i podstawówki, a od roku Kyokushin - teraz krótka przerwa, po maturze wracam na dojo. Na siłowni profesjonalnie nie ćwiczyłem, czasem u kumpla i zazwyczaj raz w tygodniu na wf.
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-03-19, 15:50
Kick-boxing od tego miesiąca xP ale interesuję się sw od 3 miesięcy. Ćwiczyłem siłowo od ok. 8-9 lat z przerwami różne pompki.przysiady,brzuszki i podnoszenia co sie znajdzie w domu xP. Ostatnio ćwiczyłem 4 miesiące przerwa na 3 tygodnie i wreszcie chodzę na szkolną siłownię.
A kulturystyka interesuję się od 2,5 roku wiele się od tej pory nauczyłem z zaufanej stronki :)
Nie pamiętam w jakim temacie, ale pisałeś, w którymś, że ćwiczyłeś aikido i mówiłeż, że mimo tego, że nie jest to najskuteczniejsza SW spodobało Ci się (Nie pamiętam dokładnie tej wypowiedzi, ale na pewno chodziło o coś takiego)