Wysłany: 2007-03-19, 14:14 Witam! Idea Fight Clubu
Witam wszystkich co tutaj zajrzeli.
Nazywam sie Bartek i to ja jestem winny stworzenia strony fight-club.pl i tego forum. Celem tej strony jest stworzenie swoistej społeczności oraz polskojęzycznej bazy danych wiedzy i multimediów związanych ze sportami i sztukami walki.
Odróżniać Fight-Club.pl od innych for i stron poruszających ten temat będzie uporządkowanie każdej istotnej informacji i wiedzy jaką wy drodzy użytkownicy umieścicie na tym forum lub prześlecie mi na maila. Każdy wartościowy artykuł, informacja itp. zostania dodana do bazy danych na stronie fight-club.pl podpisana pseudonimem(nickiem z forum) wysyłającego lub imieniem i nazwiskiem czy e-mailem, adresem strony, jak kto woli.
Jeżeli już tutaj zawitałeś to znaczy ze wiesz co nieco w temacie, bądź szukasz informacji zarejestruj sie i dołącz do Fight-Club.pl (Wszystko to oczywiście za darmo)
ps. Na tą chwile potrzeba tu moderatorów każdy kto napisze coś wartościowego/ciekawego będzie miał szanse nim zostać po "rozkręceniu się" forum
Najpierw robisz/znajdujesz odpowiadający Ci obrazek. Później umieszczasz go na jakimś serwerze www, jeżeli takiego nie posiadasz to wrzucasz np na http://imageshack.us/ gdzie za darmo utrzymasz swoja grafikę. Następnie wchodzisz w swoj profil na forum i na samym końcu w polu "Odnośnik do zewnętrznego obrazka:" wklejasz adres obrazka, klikasz "wyslij" i już :).
jeżeli coś nie jasne to pytaj dalej chętnie odpowiem.
_________________ Nigdy nie zawiedziesz białej ziemi
Matki, która siłę dała ci
Przeciw obcym trędom staniesz z tarczą
Gdzie odyna szlak od wielków trwa
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Mar 2007 Posty: 298 Skąd: Koszalin
Wysłany: 2007-05-31, 09:05
WeRs napisał/a:
wy to byscie chieli ale nie zdjecie tylko sparing w parterze zarcik
I to i to może być, czemu nie Jak ma się takie a nie inne podejście do parteru to to z kim walczysz dziewczyna czy facet jest ci obojętne (chociaż... u niektórych dam gardy bym nie obchodził a przynajmniej nie spieszył się z tym zanadto ).
Hej! Jestem tu po raz pierwszy, więc najpierw wypada się przywitac :)
A wracając do tematu - tak właśnie z Wami jest, zazwyczaj dużo piszecie, mówicie, a na treningu każdy nieśmiały i nie specjalnie macie ochotę ćwiczyć z dziewczyną