U mnie na aikido nie ma, ale tam nie wiem.Poprostu mówią i piszą na ulotkach, że jeśli chcesz iść na TKD czy KB to musisz mieć minimum 15 lat :/ Zobacze jeszcze judo może mi podpasuje, albo poszukam innej sekcji KB.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
No, ale nie każda sekcja jest taka sama.Na aikido to nawet są dzieciaki w wieku 5 lat(oczywiście w innej grupie),na judo od około 10 a na TKD biorą od 15 :/
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
No a w karate za to jest podział na grupy, do czternastu lat i powyżej. Ktoś na początku wspomniał o Karate Shidokan - obczaj co to za styl, moim zdaniem chyba najlepszy z Karate - nie bez powodu przez niektórych nazywany triatlonem sztuk walki. Niestety ja nie mam możliwości ćwiczenia Shidokan. Pozdrawiam