Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
z czym połączyć boks
Autor Wiadomość
Chicken 

Wysłany: 2010-06-21, 20:53   z czym połączyć boks

Witam,
Od 2 miesięcy chodze 4x w tygodniu na boks idzie mi dobrze.Przez wakacje będe miał więcej czasu na traning więc z jakim stylem chwytanym najlepiej połączyć boks.
Jestem dość wysoki 190cm.

W moim mieście są czynne w wakacje:
-Viet Vo Dao
-Aikido
-Judo
-Klub MMA

Gdzie najlepiej pójść na czas wakacji i ewentualnie kontynuować.

Batman 

Wysłany: 2010-06-21, 22:02   

Chicken napisał/a:
Przez wakacje będe miał więcej czasu na traning więc z jakim stylem chwytanym najlepiej połączyć boks.
Chicken napisał/a:
-Judo
Sam sobie odpowiedziałeś ;-)

stilian 

Wysłany: 2010-06-22, 00:14   

też się podpisuje pod tym co napisał Batman

Chicken 

Wysłany: 2010-06-22, 06:42   

Dzięki , a co sądzicie o Viet Vo Dao jest najbliżej i ma jeszcze walkę w stójce (kopnięcia itp.).

P.S. Czy po 2 miesiącach boksu można już dołożyć jakieś carbo lub suple. Boje się za bardzo przybrać
(nie chce stracić szybkości i dynamiki) na masie ważę 69 przy 190 cm. W wakacje planuje 1x w tyg na siłownie pochodzić, 3x na boks , 2x na coś chwytanego + 2x siatkówka w klubie. Fizycznie powinienem pociągnąć już miałem takie okresy że siatke trenowałem 2x dziennie przez pare miesięcy.

Ziomek.

Wysłany: 2010-06-22, 07:45   

Trochę czasu judo z boksem i może pózniej na mma jak będziesz chciał. Nie przybierzesz prawie nic na masie jeśli nie będziesz chodził minimum 3x na siłkę i prowadził diety. Jakieś małe efekty może ci to dać ale 1x siłownia to tyle co nic. Lepiej weż się za trening domatora. Od sportów walki raczej nie przybierzesz na masie nie są ci potrzebne żadne suple.

Killu 

Wysłany: 2010-06-22, 09:02   

Ziomek. napisał/a:
Od sportów walki raczej nie przybierzesz na masie nie są ci potrzebne żadne suple.

Hahahaha suple nie potrzebne w sportach walki? Proszę Cię, wyjdź i nie trzaskaj drzwiami.

Co do tematu to przydałoby się Ci trochę zwiększyć masę bo pewnie patyk jesteś przy takich wymiarach. Idź na judo albo do klubu mma na bjj.

Ziomek.

Wysłany: 2010-06-22, 09:21   

Killu napisał/a:
Ziomek. napisał/a:
Od sportów walki raczej nie przybierzesz na masie nie są ci potrzebne żadne suple.

Hahahaha suple nie potrzebne w sportach walki? Proszę Cię, wyjdź i nie trzaskaj drzwiami.

Co do tematu to przydałoby się Ci trochę zwiększyć masę bo pewnie patyk jesteś przy takich wymiarach. Idź na judo albo do klubu mma na bjj.

Nie wiem jak można być takim już nie powiem :). On dopiero zaczyna swój trening to co ma kupywać szafkę supli?

Aha i masy ma nabierać ta? :D Ciekawe do czego mu to. Sw to nie bodybuilding. Ma prawie niedowagę jednak nie musi przytyć.

Batman 

Wysłany: 2010-06-22, 12:06   

Zostań przy tej wadze i szlifuj szybkość :-D

Chicken 

Wysłany: 2010-06-23, 20:16   

Dzięki ,
Poszedłem do klubu mma po 2 trenningach myślę że to będzie dobrze uzupełniać boks.
Ale co sądzicie o Viet Vo Dao bo jeszcze nie zapłaciłem za mma i mam możliwość zmienić i czy warto kupić rashguard?

Odpowiedz do tematu