Siema, na samym początku chciałbym się przywitać, piszę tutaj gdyż mam nie mały dylemat chciałbym się wybrać na jakieś treningi uderzanych, lecz całkowicie się nie orientuje jaki klub prezentuje jaki poziom, puki co chciałbym może na jakiś boks się zapisać albo na kicka. Jaki klub warto odwiedzić? Wiadomo chodzi mi tutaj o atmosferę, czy nie ma przerośniętych uważających się za królów koksów, oraz o kompetencje trenerów.
dziękuję za odpowiedź, jestem świadom co do istnienia tych klubów, lecz oczekuję odpowiedzi, co do wartości treningów w danym klubie, gdzie warto spróbować ?Ponieważ moja wiedza ogranicza się tylko co do ich stron internetowych, a jak wiadomo wszędzie będzie napisane, że jest świetnie.
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2009-10-22, 22:51
xprees napisał/a:
gdzie warto spróbować
Pardon, zapomnialem dopisac, ale niestety info z drugiej reki.
To jest tak. KB - ponoc jest dobrze z poziomem, co z reszta nie dziwi bo nasz krajowy ogol KB trzyma sie bardzo mocno.
KF - koles od u ktorego trenowalem w wakacje stwierdzil iz 'sie trzymaja' (byl tam jakis czas) wiec sadze, iz to znaczy ze jest ok.
BJJ - jest Gold Team wiec mozna zalozyc ze trzyma poziom, ale to juz jest 'chwytanka', a zdaje sie ze wolisz bic
Ale poczekajmy jeszcze moze bedzie ktos majacy bezposredni kontakt z tymi klubami i sie wypowie.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Wysłany: 2009-10-23, 12:55
Taki maly offtop zrobie na temat Cyklon Gold Team - znam tamtejeszego senseia, swietny czlowiek i trener. Na wakacje na obozie mialem z nim kilka treningow i naprawde daje rade. Jakby Cie to zainteresowalo to www.bjj-zgora.pl jest tez karate oyama na stronie cyklonu jest jakies info.
[ Dodano: 2009-10-24, 00:10 ]
chciałem dodać tylko, że gwardia wypada najlepiej, jeżeli chodzi o jakieś osiągnięcia, lecz treningi są za wcześnie, niestety w poniedziałki kończę lekcje o 17;55 tak więc nie za bardzo bo w gwardii treningi zaczynają się o 15 30
[ Dodano: 2009-10-26, 15:46 ]
Killu napisał/a:
Taki maly offtop zrobie na temat Cyklon Gold Team - znam tamtejeszego senseia, swietny czlowiek i trener. Na wakacje na obozie mialem z nim kilka treningow i naprawde daje rade. Jakby Cie to zainteresowalo to www.bjj-zgora.pl jest tez karate oyama na stronie cyklonu jest jakies info.
tak się zastanawiam, ponieważ zauważyłem, że w cyklonie, są także treningi mma, mam prośbę mógłbyś rozwinąć ta wypowiedź? Jakieś spostrzeżenia po tych treningach? ;)