_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
mi osobiście filmiki tego typu się nie podobają. Ale fajnie krew zrobili :P
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Mawashi, powiedz mi dlaczego jak czytam Twoje posty i tematy to wydaję mi się, że masz 12 a nie 22 lata... co do filmiku to słaby, wole już stare produkcje Z.F.Skurcza
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-07-16, 16:54
Niektóre naprawdę fajne, ale niepotrzebnie wg mnie wplotłeś tam sceny gdzie koleś uderza kobietę. Po co? Niektóre sceny widziałem z innych kompilacji, ale parę widzę po raz pierwszy.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"